ohrievačAj vás vie niekedy ešte prekvapiť studené počasie? Väčšina ľudí sa už nastavila na teplejšiu jarnú klímu. Nenechajte sa zmiasť, ešte stále nás čaká „bláznivý“ apríl, v ktorom počasie môže skutočne kolísať. Ak ste už vypli kúrenie a nechcete zapínať radiátory v celom dome, máme pre vás tip na to, ako rýchlo a jednoducho zohriať miestnosť, v ktorej sa nachádzate.

Po zimnej vykurovacej sezóne prišlo obdobie, kedy ľudia pomaly prestávajú kúriť a dúfajú, že jarné počasie bude skutočne jarným. Ak nechcete nič nechať na náhodu, potom stavte na elektrický ohrievač. Elektrické ohrievače využijete práve teraz na jar, keď nechcete zapínať kúrenie v celom dome, len skrátka chcete zohriať miestnosť, v ktorej práve trávite čas.

Prečo je teraz najvhodnejší čas na nákup prenosného radiátora?

Práve teraz po hlavnej zimnej sezóne zoženiete mnohé elektrické ohrievače v dobrej cene, so zľavou. Viete si tak kúpiť kvalitný ohrievač, ktorý vám dlho vydrží v nižšej cene alebo s dopravou či servisom zadarmo.

Aké sú výhody elektrických ohrievačov?

1. Sú malé a prenosné

Plánujete stráviť večer s rodinou v obývačke avšak hlásia neobvykle chladný večer? Zapnite si ohrievač a položte ho tam, kde vám to najviac vyhovuje. Mnohé ohrievače majú zabudované kolieska, preto ním môžete otáčať presne tak, ako budete potrebovať. Zároveň otáčaním ohrievača docielite vyrovnanú teplotu v celej miestnosti.

2. Sú bezpečné

Moderné a kvalitné ohrievače majú zabudované poistky, ktoré ohrievače automaticky vypnú v prípade, že by malo dôjsť ku prehriatiu. Zároveň sa nemusíte báť, že by ste po tme zakopli. Tenký prúžok LED svetla vás upozorní, kde presne sa ohrievač nachádza.

3. Sú štýlové

Obávate sa, že ohrievač bude veľký, neforemný a pokazí celý dizajn izby? Nemajte žiadne obavy! Mnohé elektrické ohrievače vyzerajú priam roztomilo, pretože ich zoženiete aj v rôznych farbách, napríklad v pastelovej zelenej, a tak dokonale zapadnú aj do moderne ladeného interiéru.

Zdroj obrázku: New Africa / Shutterstock.com