siemens active clean rúra na pečenie kuchynske spotrebiče toptrendy

 

Poznáte najjednoduchší spôsob čistenia rúr? Keď sa o seba postará sama. Znie to ako sen? S modernými rúrami Siemens sa stane skutočnosťou. Už sa nemusíte obávať následkov veľkého varenia a pečenia a nekonečného drhnutia rúry po návštevách a veľkých spoločenských akciách. Užívajte si varenie bez starostí s funkciou automatického čistenia activeClean®.

 

 

Stačí jediné stlačenie tlačidla a rúra s funkciou activeClean® sa sama vyčistí. Pri tomto procese, ktorý sa nazýva pyrolýza, sa rúra rozpáli na teplotu okolo 485 °C a všetká mastnota a nečistoty sa spália na popol. Vnútro rúry potom stačí jednoducho vytrieť vlhkou handričkou. Ide nielen o najefektívnejší, ale aj najpohodlnejší spôsob čistenia vnútorného priestoru rúry na pečenie. Pri veľkom upratovaní, napríklad tom predvianočnom, tak rúru riešiť nemusíte. A i po hodovaní, až hostia odídu domov, môžete pokojne odpočívať a vyčistenie nechať na rúre. Stačí stlačiť tlačidlo a po večeri zostanú len spomienky na príjemne strávené chvíle s priateľmi.

 

 

siemens active clean rúra iq700 na pečenie kuchynske spotrebiče nerezové toptrendy

 

 

Pri vybraných modeloch rúr Siemens majú špeciálnu vrstvu activeClean® aj rošty a teleskopické výsuvy. Povrch je optimalizovaný tak, aby zvládol vysoké teploty, a rošty ani výsuvy teda nie je potrebné z rúry pri automatickom čistení vyberať. Naopak, taktiež budú žiariť čistotou.

 

 

 

PRODUKTOVÉ TIPY:

Kombinovaná rúra s mikrovlnami a prídavnou parou Siemens iQ700 HN678G4S6 má k dispozícii 15 druhov ohrevov, vrátane grilu,možnosti sušenia, funkcie coolStart na hlboko zmrazené jedlo či kombinovaného mikrovlnného ohrevu vario Speedna rýchle varenie. Paru je možné využiť nielen pri príprave zdravých pokrmov, ale aj napríklad pri ohrievaní, kysnutí cesta, pečení pečiva alebo príprave knedlí. S teplotnou sondou roastingSensor Plus budú vaše pečene i steaky vždy dokonale prepečené. Rúra ponúka taktiež inovatívnu senzorovú technológiu na pečenie baking Sensor. Senzor priebežne meria vlhkosť vnútorného priestoru a automaticky postráži a upozorní, keď sa bábovka či koláč dopečú. Pri pečení už teda nemusíte kontrolovať stav prepečenia špajdľou, rúra to spoľahlivo zistí sama. Vďaka technológii Home Connect je možné rúru kontrolovať a ovládať pomocou aplikácie v mobilnom telefóne alebo tablete. Aplikácia obsahuje taktiež množstvo receptov, video návodov, užitočných rád a ďalších praktických tipov. Vďaka funkcii automatického čistenia activeClean® sa rúra po pečení sama dôkladne vyčistí.

 

 

siemens active clean rúra na pečenie kuchynske spotrebiče nerezové toptrendy

 

 

Rúra na pečenieSiemens iQ500 HB578G5S0 ponúka celkovo 9 druhov ohrevu a elektronickú reguláciu teploty v rozmedzí 30–275 °C.Čas ušetrí napríklad funkcia coolStart určená na hlboko zmrazené potraviny, možnosť rýchleho predhrievania a funkcia automatického čistenia activeClean® zaručujúca perfektnú údržbu bez akejkoľvek námahy. Varenie uľahčia automatické programy cookControl30, vďaka ktorým aj menej skúsení kuchári zvládnu dokonale pripraviť množstvo obľúbených pokrmov. Inovatívna teplotná sonda roasting Sensor zasa spoľahlivo a presne postráži vnútornú teplotu potraviny, či už pečiete celú morku, hovädziu sviečkovú alebo steaky.

 

 

Viac informácií o domácich spotrebičoch Siemens