klarstein xs zdrave varenie vo friteze kuchyna toptrendy

 

 

Vysmážané jedlá sa tešia obľube naprieč generáciami. Kto by nemal rád poctivý rezeň, letný langoš či do chrumkava vysmažené hranolky? Tieto chutné pokrmy však majú jednu veľkú nevýhodu. V oleji vysmážané jedlo je mimoriadne tučné a nezdravé. 

 

Revolúciou sú teplovzdušné fritézy. Aj na prvý pohľad nezdravé veci môžete v teplovzdušnej fritéze pripraviť veľmi zdravým a šetrným spôsobom. Okrem mäsa, hranolčekov a zeleniny si v nej môžete upiecť pizzu, koláč alebo chlieb. Práve možnosť prípravy pestrej palety pokrmov v jednom prístroji a zdravo je najväčším benefitom tejto fritézy

 

klarstein zdrave varenie vo friteze toptrendy

 

Vo fritéze Klarstein VitAir sa potraviny tepelne upravujú za pomoci prúdenia horúceho vzduchu, čo umožňuje variť bez použitia oleja. Táto technológia zaručuje rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie šťavnatosti pokrmov. Ovládanie prístroja je veľmi jednoduché a intuitívne. Na digitálnom displeji si zvolíte jednu z automatických funkcii, alebo si manuálne nastavíte požadovanú teplotu a čas prípravy. Vďaka halogénovému infračervenému výhrevnému telesu môžete využiť teplotu až do 230 °C. Jedlá môžete pripravovať v rotujúcom košíku, pripomínajúcom klasickú nádobu na smaženie v oleji, na ražni či na okrúhlom plechu. 

 

varenie vo friteze klarstein toptrendy

 

 

Fritéza je nenáročná na údržbu. Keďže v nej potraviny pripravíte aj bez oleja, prístroj stačí zvnútra vytrieť a plech či ražeň umyjete aj v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni.

 

 

Zariaďte si kuchyňu moderne

www.klarstein.sk