Praktické gombíkové batérie, ktoré vám vydržia rokyUž vás nebaví neustále vymieňať batérie vo vašich domácich elektronických zariadeniach? Zvoľte si dôveryhodnú značku s vynikajúcou kvalitou a dlhou životnosťou, ktorá splní všetky vaše potreby.

Vysoké napätie, dlhá životnosť

Ak hľadáte spoľahlivú batériu s dlhou výdržou pre svoju elektroniku, potom už nehľadajte inú ako CR2032 s vysokým napätím (3V). Táto malá, ale výkonná batéria je ideálna pre všetko od kalkulačiek cez diaľkové ovládače až po fitness trackery, teplomery či kľúče od auta. Vďaka vysokej hustote energie a nízkej miere samovybíjania môže CR2032 poskytovať spoľahlivú energiu dlhé roky, čo z nej robí skvelú voľbu pre tých, ktorí chcú batériu, ktorá vydrží a nemusia sa báť rýchleho vybitia. Gombíkové batérie značky Duracell aj iného typu je dobré mať vždy v zásobe, lebo sa často využívajú v detských hračkách a tie po vybití musia byť ihneď nahradené novými!

Do širokej škály zariadení

Jednou z najlepších vlastností lítiovej gombíkovej batérie CR2032 je jej všestrannosť. Možno ju použiť v širokej škále, od malej elektroniky až po väčšie zariadenia. Ideálna cenová voľba, ktorú z dlhodobého hľadiska oceníte. A keďže ju môžete mať napríklad od spoločnosti Panasonic, viete, že dostávate vysokokvalitný výrobok, ktorý vydrží. Váži len 3 gramy a neobsahuje ortuť, čo znamená, že je bezpečná na likvidáciu a nepoškodzuje planétu, pričom má vysokú ochranu proti vytečeniu. Zároveň je tento typ batérie možné využiť v teplotách od -30 až do +60°C.

Na záver možno povedať, že ak potrebujete spoľahlivú batériu s dlhou životnosťou, potom CR2032 z ponuky Baterie.sk

určite stojí za zváženie. Vďaka svojej vynikajúcej kvalite a všestrannosti táto batéria určite splní všetky vaše potreby v tých najrôznejších zariadeniach. Tak prečo čakať? Zaobstarajte si batériu s označením CR2032 ešte dnes a vyskúšajte silu dôveryhodnej značky.

 

Zdroj obrázku: Nor Gal / Shutterstock.com