bosch s mokre suche vysavanie domacnost lifestyle spotrebice toptrendy

 

 

Bosch predstavuje päť nových modelov vysávačov AquaWash&Clean s užitočným príslušenstvom na mokré a suché vysávanie. Ľahko a perfektne nimi vyčistíte koberce aj čalúnenie, vysajete kvapalinu a upracete všetky druhy podláh – tvrdé aj koberce. Všetky nové modely majú výkonný motor a zaručujú skvelé výsledky vysávania.

 

Vďaka veľkej nádrži na vodu s objemom 5 litrov môžete bez prerušenia čistiť aj dlhší čas. V prípade potreby je možné nádrž ľahko vyňať a naplniť. Niektoré modely majú špeciálne príslušenstvo prispôsobené rôznym potrebám zákazníkov – napríklad na dosiahnutie maximálnej hygieny matracov, do domácnosti so zvieratami alebo na jemné čistenie parkiet. Pre alergikov alebo rodiny s malými deťmi je ideálny model BWD420HYG  ProHygienic v svetlomodrej farbe. Obsahuje aj kefu na matrace na dôkladné a hygienické čistenie, ktorú dokonca možno čistiť v umývačke riadu. Alergici ocenia aj HEPA hygienický filtračný systém, ktorý prečisťuje vzduch prúdiaci späť do domácnosti.

 

 

bosch mokre suche vysavanie WetAndDryCleaning domacnost lifestyle spotrebice toptrendy

Model BWD421PRO v bielej farbe obsahuje doplnkovú súpravu ProPerform: zachytáva aj malé častice a dôkladne čistí aj náročné, ekologické povrchy.

 

 

 

Majitelia domácich miláčikov zase uvítajú červený model BWD421PET ProAnimal. Turbokefa dôkladne odstraňuje z kobercov vlákna, nite, chlpy aj vlasy. Vďaka špeciálnej vysokorýchlostnej rotačnej kefe vyrovnáva stlačené a sploštené miesta na koberci, vďaka čomu je vysávanie efektívnejšie.

 

 

 

bosch vysavace mokre suche vysavanie BWD421PET dizajn domacnost spotrebice toptrendy

Turbokefa vysávača BWD421PET ProAnimal je dostatočne výkonná na to, aby odstránila z koberca aj psiu srsť a chlpy. 

 

 

Model BWD421PRO v bielej farbe obsahuje doplnkovú súpravu ProPerform: turbohubicu, prepínateľnú hubicu so zachytávačom malých predmetov a hubicu na parkety s kefou z prírodných štetín na jemné a dôkladné čistenie citlivých podlahových plôch.

 

 

 

bosch mokre suche vysavanie domacnost AquaWashClean spotrebice lifestyle toptrendy

 

 

Nový sortiment dopĺňa fialový vysávač na mokré a suché vysávanie Bosch BWD41740 s turbokefou na dokonalé odstránenie všetkých nití, vlasov i vlákien z kobercov a tyrkysový Bosch BWD41720 s kefou na jemné a dôkladné čistenie parkiet a ostatných citlivých tvrdých podlahových plôch.

 

Viac informácií nájdete na oficiálnej mikrostránke vysávačov Bosch