faber xs galileo digestor integrovany do varnej dosky spotrebiče kuchyna toptrendy sk

 

„Vzduch je symbolom niečoho, čo nemôžeme chytiť. Dáva nám pocit slobody.“

 

 

Vzduch je symbolom niečoho, čo nemôžeme chytiť. Dáva nám pocit slobody. Základnou filozofiou spoločnosti Faber je vytváranie technológií, zabezpečujúcich zlepšenie jeho kvality. Faber nevníma takúto výrobu ako nutnosť, ale ako hodnotu, pomocou ktorej je možné merať kvalitu a prinášať do domácnosti harmóniu.

           

Omamné vône chutného domáceho jedla sú vždy príjemné. Nesmieme však zabúdať na tvorbu pary a pachov, ktoré zároveň prichádzajú s varením. Kvôli tomu taliansky odborníci z Faber vyvinuli plno integrovaný digestor Galileo vo varnej doske. Svoje pomenovanie dostal podľa renesančného prírodovedca, astronóma, filozofa a fyzika Galilea Galilei, považovaného za priekupníka a otca modernej astronómie.

 

 

faber galileo digestor integrovany do varnej dosky spotrebiče kuchyna toptrendy sk

 

 

Jedinečnosť Galilea je ukrytá v použití najnovšej technológie. Medzi najväčšie plusy patrí, že neprekáža pri varení, je takmer neviditeľný, nebráni výhľadu a vyžaduje si minimálnu starostlivosť pri čistení. Výkonný, tichý deväť rýchlostný motor vytiahne efektívne a rýchlo pary z nádob. Ďalšou veľkou výhodou je jeho vodeodolný a priestorovo šetrný motor, klasifikovaný v energetickej kategórii A+++. Ušetrený priestor v skrinkách sa dá efektívne využiť na odkladanie korenia, kuchynského náradia alebo sušených byliniek.

 

 

faber galileo integrovany plazmovy digestor varna doska odsávacia mriežka toptrendy sk

 

 

Umiestnenie digestora je jednoduché, efektívne a zároveň sa dá ľahko inštalovať do kuchynského ostrovčeka. Pohybovanie po varnej doske je bez problémov a strachu, že by sa nebodaj poškriabal povrch varného panelu. Liatinovú dosku, prekrývajúcu motor, je možné využiť aj ako odkladací priestor. Galileo dokáže pracovať aj s odťahom mimo kuchyne. Je vyvinutý, aby vďaka recirkulačnej sade a filtrami sa dal priamo napojiť na recirkulačný odťah. Kazetový tukový filter je možné prať v umývačke riadu bez použitia čistiacich prostriedkov na eco funkcii umývania. Následne ho stačí vysušiť pri teplote 200 °C v rúre.

 

 

faber galileo plazmpovy digestor zabudovany do varnej dosky kuchynske spotrebice odsavace par toptrendy sk

 

 

Doska a digestor sú ovládané na princípe slider. Galileo sa automaticky zapne a vypne a podľa úrovne varenia si nastaví najvhodnejšiu rýchlosť. Na zrušenie postačí iba  jednoducho vypnúť tlačidlo ovládania. Práve vďaka všetkým týmto svojim jedinečným vlastnostiam dostal pomenovanie Galileo. Je to totiž geniálne zariadenie, ktoré zvládne viacero funkcií a pritom je jeho dizajn tak nenápadný a futuristický, až máte dojem, že je  z budúcnosti.