Indukčná varná doska Whirpool

Stavte na múdre spotrebiče Whirlpool s inteligentnou technológiou 6. ZMYSEL. Túto technológiu nájdete pri spotrebičoch Whirlpool v novej prémiovej W Collection v troch dizajnových radoch: W11, W9 a W7, ako aj v rade Absolute s vynikajúcim pomerom kvality a ceny, v rôznych farebných predvedeniach. Inteligentná technológia 6. ZMYSEL sníma pomocou senzorov dôležité parametre. Čo by vo vašej domácnosti rozhodne nemalo chýbať?

 

Indukčná varná doska Whirpool

 

Indukčná varná doska

Neprehliadnuteľná bude veľkorysá indukčná varná doska Whirlpool WVH 92 K so šírkou 83 cm, so štyrmi varnými doskami a s extra výkonným integrovaným odsávačom pary. Má digitálny displeja ovláda sa intuitívne dotykovým posuvníkom. Vďaka funkcii Power Management môžete dosku pripojiť aj na 230 V a môže fungovať aj v recirkulačnom režime. Odporúčaná cena je 1 490 €.

 

Teplovzdušná rúra Whirpool

 

Teplovzdušná rúra

Vo vašej kuchyni sa bude perfektne vynímať aj vstavaná teplovzdušná rúra Whirlpool W11I OM1 MS2 H s extra veľkým objemom 73 l so senzorovou technológiou 6. ZMYSEL. Stačí len vybrať jeden z receptov a rúra už nastaví teplotu, výkon ohrievacích telies a odporučí aj úroveň, kam máte vložiť plech s jedlom. Ovláda sa jednoducho prostredníctvomv eľkého farebného displeja v slovenskom jazyku a tiež na diaľku cez mobil a aplikáciu 6th SENSE Live App. Rúra má unikátnu patentovanú sondu na pečenie, ktorú môžete použiť aj do cesta. Umožňuje piecť až na štyroch úrovniach naraz. Má samočistiacu parnú funkciu. Odporúčaná cena je 799 €.

 

Mikrovlnná rúra Whirpool

 

Mikrovlnná rúra

Multifunkčná mikrovlnná rúra Whirlpool W11I MW161 dokáže okrem tradičných funkcií grilovať, piecť, variť v pare v špeciálnej nádobe a zapekať s chrumkavou kôrkou na nerozoznanie od teplovzdušnej rúry. A dokonca aj zdravo smažiť do chrumkava bez pridaného tuku vďaka unikátnej technológii Crisp a Crisp Fry, špeciálnemu tanieru Crisp a kombinácii horúceho vzduchu a priestorovej distribúcii mikrovĺn. Ovláda sa jednoducho prostredníctvom veľkého farebného displeja v slovenskom jazyku a tiež na diaľku cez mobil. Odporúčaná cena je 749 €.

 

Kombinovaná chladnička Whirpool

 

Kombinovaná chladnička

Mimoriadne priestorná vstavaná kombinovaná chladnička SP40 802EU z novej W Collection s objemom 395 litrov v triede A++ ponúka pri šírke 69 cm a výške 193,5 cm až o 40 % väčší úložný priestor ako bežné vstavané chladničky. Unikátna technológia 6. ZMYSEL Fresh Control udržuje potraviny dlhšie čerstvé. Chladnička má extra veľkú a dobre prístupnú zásuvku na ovocie a zeleninu aj praktickú zásuvku Fresh Box 0 vhodnú na skladovanie mäsa a rýb. Odporúčaná cena je 999 €.

 

Viac na www.whirlpool.sk