bosch siemens xs 2 teplovzdusna rura kuchynske spotrebice toptrendy

 

 

Využívanie pary pri pečení je stále obľúbenejšie. Pečivo, mäso a zelenina sú chrumkavejšie a zároveň sa nevysušujú. Značka Bosch teraz uvádza dva nové modely rúr produktového radu Serie l 6 s funkciou prídavnej pary AddedSteam.

 

V ich výbave nechýbajú ani automatické programy, vďaka ktorým aj menej skúsení kuchári zvládnu hravo pripraviť dokonalú hostinu. Praktické je aj tlmené otváranie a dovieranie dvierok SoftMove.

bosch siemens 4 teplovzdusna rura kuchynske spotrebice toptrendy

 

Nové rúry značky Bosch s prídavnou parou majú vedľa displeja v pravej časti ovládacieho panela umiestnený zásobník na vodu s objemom 220 ml. V prípade potreby tak možno zásobník jednoducho vytiahnuť a doplniť aj počas pečenia. Patentovaný systém má dve čerpadlá. Prvé čerpá vodu z nádržky do výrobníka pary. Po dovarení nasáva druhé čerpadlo automaticky zvyškovú vodu zo systému späť do vodnej nádržky. Systém tak zostáva neustále čistý. Na dosiahnutie dokonalých výsledkov pečenia možno intenzitu pary zvoliť v dvoch úrovniach.

 

 

bosch siemens teplovzdusna rura 5 kuchynske spotrebice toptrendy

 

Oba nové modely ponúkaju celkovo 30 automatických programov, z ktorých 15 využíva prídavnú paru. Stačí teda zvoliť požadovaný pokrm a rúra sama nastaví potrebnú teplotu, dĺžku prípravy, metódu pečenia a v prípade, že sa bude využívať para, aj množstvo pary, pričom na dipleji sa objaví symbol „naplňte zásobník na vodu“. Aj tí, ktorí si nie sú v kuchyni istí, si tak môžu doma jednoducho upiecť napríklad čerstvý chrumkavý chlieb na raňajky alebo dokonale šťavnatú pečeň na nedeľný rodinný obed.

 

 

bosch siemens 5 kuchyňa teplovzdusna rura kuchynske spotrebice toptrendy

 

Modely Bosch HRG5184S1 a HRG5584S1 (táto rúra má navyše špeciálnu povrchovú úpravu na stenách a strope z keramických zrniek a program
EcoClean Plus na jednoduchšie čistenie) budú na českom a slovenskom trhu k dispozícii od októbra 2019.

 

 

Viac na

www.bosch-home.com/sk