otvorená xl kuchyňa gaggenau otvorená chladnička vario toptrendy sk

 

 „Gaggenau Home“ – prezentácia exkluzívnej značky Gaggenau na veľtrhu EuroCucina 2018 prekonala všetky očakávania. Gaggenau, exkluzívna značka profesionálnych spotrebičov do domácnosti, odhalila na medzinárodnej výstave EuroCucina 2018 jedinečný koncept „Gaggenau Home“. Vďaka mimoriadnemu vizuálnemu stvárneniu výstavného priestoru dosiahla expozícia Gaggenau neuveriteľnú návštevnosť, ako aj pozitívne ohlasy návštevníkov veľtrhu.

 

 

otvorená kuchyňa gaggenau otvorená chladnička vario toptrendy sk

 

 

Prezentácia sa sústredila na nový produktový rad chladiacich spotrebičov Gaggenau Vario 400, ktorý bol zasadený do nádherného obytného priestoru – impozantnej scény, ktorá názorne ukázala, že domáce spotrebiče vedia robiť dojem aj mimo kuchyne. Nový rad vstavaných spotrebičov dokázal perfektne doplniť architektonický štýl tejto domácnosti.

 

Koncept „Gaggenau Home“ predstavil otvorenú kuchyňu s obytným priestorom a radom moderných a inovatívnych spotrebičov, vrátane nového chladiaceho radu Vario 400, spotrebičov na pečenie, varenie či kávovaru. Domov zahŕňal aj garáž, foyer, obývačku a vonkajšie priestory, všetko dokonale prepojenéa zjednotené použitím autentických, čistých materiálov a presne navrhnutej vnútornej konštrukcie.

 

„Doteraz sme nikdy nevytvorili nič také veľké, čo by dokázalo tak jasne vyjadriť skutočné hodnoty Gaggenau. Naša tohtoročná prezentácia na výstave EuroCucina bola svedectvom individuality a prístupu zameraného na dizajn, ktorý ďalej upevňuje naše odhodlanie revolucionizovať budúcnosť domácich kuchýň,“ dodáva Stanislav Brázda, obchodný a marketingový manažér Gaggenau pre Českú republiku a Slovensko.

 

 

otvorená kuchyňa gaggenau spotrebiče vario toptrendy sk

 

 

 

 

 

„Využili sme túto príležitosť na to, aby sme predstavili naše najnovšie spotrebiče a ich schopnosť dokonale sa začleniť do našej predstavy o ideálnom modernom domove. KonceptomGaggenau Home sme úspešne predstavili našu víziu obytného priestoru, ktorý nemá hranice.“

- Stanislav Brázda

 

 

 

otvorená kuchyňa gaggenau drevená podlaha toptrendy sk

 

 

 

V rámci expozície„Gaggenau Home“ spolupracovala značka Gaggenau s radom podobne zmýšľajúcich rešpektovaných značiek. Nový produktový rad chladiacich spotrebičov Gaggenau Vario 400 sa pýši iF Gold design award. Už 65 rokov je ocenenie iF design award vnímané ako atribút kvality výnimočného dizajnu.  Známka iF je celosvetovo uznávaná pre mimoriadny dizajn a ocenenie je jednou z najprestížnejších dizajnových cien na svete. 

 

Gaggenau je výrobcom vysoko kvalitných domácich spotrebičov. Značka je uznávaná ako líder v inováciách, čo sa týka dizajnu a technológie „Made in Germany“. História značky siaha až do roku 1683. Od tej doby priniesla do domácich kuchýň rad revolučných a uznávaných produktov. Úspech značky Gaggenau je založený na technologických inováciách, čistom dizajne a perfektnej funkcionalite. Gaggenau je od roku 1995 dcérskou spoločnosťou BSH Hausgeräte GmbH v Mníchove a v súčasnej dobe je zastúpená vo viac než 50 zemiach s 22 showroomami v najdôležitejších mestách po celom svete.