Perex satnik

 

V druhej sérií článkov o stavaných skriniach si povieme, na čo dbať pri výbere, keďže ide o dlhodobú investíciu vo vašej domácnosti. Ako ďaleko môže siahať naša fantázia, a čo všetko môže taký šatník ukrývať. Zabudujte si do šatníka napríklad výsuvné zrkadlo s podsvietením.

 

 

satnik 07b int pp

 

 

Zúfalo hľadáte viac úložného priestoru vo svojej spálni? Nevýhodou obyčajných skríň je, že sa nedokážu priestorovo prispôsobiť. Najjednoduchší spôsob ako zväčšiť úložný priestor je pomocou vstavanej skrine, ktorá dokáže izbu aj trikrát opticky zväčšiť.

 

obyvacka 01a ext pp

 

 

Jednou z mnohých výhod vstavanej skrine je, že nemusíte utierať prach, pretože žiadnu hornú stenu šatník nemá. Šatníky sú namontované až po celej výške miestnosti. Aj keď vaša spálňa nemá pravidelné steny, vstavané skrine sa zmestia aj do toho najužšieho rohu a premenia ho na využiteľný priestor.

Na trhu existuje mnoho výrobcov, ktorí vám navrhnú vstavané skrine na mieru v rôznych cenových úrovniach a v rôznych farebných prevedeniach. Od tých najlacnejších až po tie najprepracovanejšie. Prispôsobujú sa vášmu interiéru a predstavám o bývaní.

 

bedroom 1807837 960 720

 

 

Štýlové a funkčné

 

Pred tým ako si vyberiete firmu, ktorej zveríte svoje priestory bytu, či domu, prezrite si portfóliá ich práce. Najlepšie riešenie je, ak navštívite konkrétnu spoločnosť a dohodnete si všetky požiadavky, vstavanej skrine alebo šatníka, priamo s výrobcom. Ide predsa o dlhodobú investíciu. Poradia vám možností úložného priestoru vhodné do vášho domu. V konečnom prípadne vám poskytnú kompletné poradenstvo o spôsobe riešenia dispozičných problémov, s ktorými si vy neviete poradiť.

 

Všetko pokope

 

Najjednoduchšie riešenie je, ak sa rovnaká firma postará o kompletnú vizualizáciu aj dodanie vstavanej skrine priamo ku vám domov. To znamená ak zabezpečí jej navrhnutie, inštaláciu prípadne servis. Pri výbere myslite na to, aby šatník bol univerzálny. To, čo je moderné dnes, nemusí byť moderné o päť rokov. Vyberte si farebnú škálu, v ktorej budete izbu zariaďovať, a ktorej sa budete držať aj o desať rokov.

 

ModernyNabytok satnik 3

 

 

Počuli ste o výťahoch v šatníku?

 

Na horné police skríň ukladáme najčastejšie to, čo dennodenne nevyužívame z dôvodu, že na vrchné police nedočiahneme bez použitia stoličky. Na to, aby ste si uľahčili život môžete si navrhnúť šatník, ktorý bude mať výťah. A že ako funguje? Jednoducho. Vešiak môžete k sebe pritiahnuť jediným pohybom ruky. Milovníci poriadku si potrpia na zásuvky, šuplíky a krabice v šatníkoch. Zaručia im organizáciu a systém v oblečení.

Voľba šatníkových dverí závisí od veľkosti priestoru. Posuvné a zrkadlové dvere sa hodia do malých izieb, ktoré nenarúšajú celkový dojem. Chcete, aby bolo zrkadlo v úzadí? Zabudujte si do šatníka výsuvné zrkadlo s podsvietením.

 

fs detail kleiderlift unten 1x1 10352 1 komprimiert

 

 

V tretej sérií článku o vstavaných skriniach si povieme, čo je potrebné vedieť ešte pred tým, ako nám šatník namontujú, čo všetko musíme zmerať. A je podstatná výška stropu? Spomenieme inovatívne novinky v šatníku ako je uloženie odevov do skríň bez toho, aby sme museli oblečenie žehliť.

 

 

 

Foto: moderny-nabytok.sk 

Text: Petra Laclavíková