na návšteve m vd haus toptrendy sk

 

Pred niekoľkými rokmi začal podnikať v zahraničí. Dodnes pôsobí v stavebníctve, prevažne na nemeckom trhu. Nemecká mentalita ho veľa naučila. Fascinuje ho, aký veľký dôraz tam kladú na kvalitu, precíznosť a dodržiavanie termínov. Po návrate domov, na Slovensko, sa začal zaoberať myšlienkou, ako chce ďalej bývať. Jeho ďalšie rozhodnutie ovplyvnilo viac, než len to, ako dnes vyzerá interiér jeho domu. 

 

Patrik Paľa podriadil svojim novým štandardom všetko. Pri výbere svojho bývania sa zameral na to, čo mu dovtedy unikalo a zakrátko si uvedomil, že to na domácom trhu nie je možné nájsť. Rozhodol sa preto, že bude pomáhať mladým ľuďom pri rozumnom výbere a zabraňovať im v tom, aby volili najrýchlejšie riešenia, ktoré sú len dočasné. Pri návšteve jeho domova nám porozprával aj o tom, ako to všetko začalo. 

 

na návšteve vd haus toptrendy sk kuchyňa eames stoličky

 

 

V jedno krásne ráno sa mi zmenil život. Dozvedel som sa, že budem otcom. A po prvej vlne veľkej radosti prišla otázka: „Kde budeme bývať?“„Kde budú naše deti vyrastať?“ Nájomný byt, ktorý sme zdieľali s našimi kamarátmi, už neprichádzal do úvahy. Čakali nás dlhé dni premýšľania, až sme sa nakoniec rozhodli pre výstavbu nízkoenergetického montovaného domu.

 

 

na návšteve obývačka pohovka čierna modulárna toptrendy sk

 

 

Najväčším problémom bolo vybrať serióznu firmu, ktorá postaví náš dom. So žiadnou som sa nevedel na 100 percent stotožniť. V stavebníctve som spoznal mnohých skúsených odborníkov, ktorí sú zodpovední, pokorní a odvádzajú kvalitnú robotu.

 

 

"Chcel som vytvoriť niečo, čomu by som mohol dôverovať a čomu by mohli dôverovať aj tí,

ktorí sa ocitnú v podobnej životnej situácii ako ja."

- Patrik Paľa

 

 

Vtedy mi v hlave skrsla myšlienka spojiť sa s týmito ľuďmi, dať dohromady skvelých odborníkov a spoločne vybudovať náš vysnívaný domov. Všetko sme konzultovali s technikmi a so stavebnými odborníkmi. Nič sme nechceli podceniť. Chcel som vytvoriť niečo, čomu by som mohol dôverovať a čomu by mohli dôverovať aj tí, ktorí sa ocitnú v podobnej životnej situácii ako ja.

 

 

na návšteve spálňa zelená vd haus toptrendy sk

 

 

Prioritou bola kvalita a bezpečnosť. Napokon, staval som to pre svoju rodinu. Postupne, ako sme pracovali na budovaní nášho domu, sme dospeli k technológii navrhnutej tímom odborníkov, a na jej báze sme postavili celý dom. 

 

 

 

V najnovšom vydaní magazínu EKO bývanie sa o domove Patrika Paľu dočítate viac. Práve teraz v predaji