Inovatívne riešenia inšpirujú našich zákazníkov„Blum Inspirations“ je nová online platforma rakúskeho výrobcu kovania, ktorá pravidelne predstavuje nové nápady a koncepty inovatívnych nábytkových riešení. Spoločnosť Blum tak poskytuje svojim zákazníkom kreatívne podnety, ako realizovať nové nápady na nábytok s kvalitným kovaním, a to nielen v kuchyni, ale v každom obytnom priestore.

Bezpečné a pohodlné upevnenie policových výsuvov

Kvalita bývania je určovaná nielen návrhom, ale aj komfortom. Preto sme pre policové výsuvy MOVENTO a TANDEM vyvinuli praktickú aretáciu. Decentný policový výsuv sa zaistí vo vysunutej polohe, bez väčších priestorových nárokov. Nielen v kuchyni (pre roboty a kávovary), v kúpeľni, ale aj v rôznych obytných a ďalších priestoroch: s aretáciou zastanú policové výsuvy bezpečne tam, kde ich potrebujete.

 

02 me195494 all 1418510

 

IM127DE11 HIT Presse Collage MediaST 227x297mm PRINT 211129 NaB

 

Riešenie sokla SPACE STEP – skrytý pomocník

Nejako sa tomu nedá vyhnúť: zriedka využívané predmety alebo pomôcky do kuchyne skončia skôr alebo neskôr v hornej skrinke a neskôr je na ne problematické dočiahnuť. Keď ich zrazu potrebujeme, radi siahneme po nejakom stupienku, a to aj ľudia vyššej postavy, ktorí tak získajú lepší prehľad.

 

06 me178823 all 1144789

 

SPACE STEP obohatí sokel nábytku o cennú hodnotu: stačí len zľahka ťuknúť a sokel Blum sa hneď vytiahne z nábytku. Dá sa využiť aj ako stupienok alebo ďalší úložný priestor a je jedno, či v kuchyni alebo v iných miestnostiach. Ako skrytý pomocník sa skvele využije v každom nábytku, o čom svedčia rôzne situácie.

 

Multitalent s prehľadom

Konferenčný stolík ako multitalent. Úložný priestor pod doskou stola ukrýva všetky drobnosti či súčasti oddychového popoludnia pri hrách. Výsuv LEGRABOX ponúka ľahký prístup k úložnému priestoru. Delená doska stola sa dá odsunúť nabok a vy tak môžete získať ďalší úložný priestor. Aretácia policového výsuvu zaisťuje dosky stola pri používaní a uvoľňuje sa páčkou. Integrovaná sklenená doska navádza pohľad na uskladnené dekoratívne predmety.

 

12 me8788833 all 1162571

 

 

 

gli blum inspirations all of 2 blum 178414

 

www.blum-inspirations.com