koža obývačka biela stena sedacky com toptrendy sk

Tá najlepšia koža síce pochádza zo zvierat žijúcich v ďalekých alpských oblastiach, najkvalitnejšie kožené sedačky k vám ale nemusia cestovať zo zahraničia. Vyrábajú sa totiž v srdci Slovenska, priamo v Banskej Štiavnici.

 

sedaci nábytok koža obývačka biela stena sedacky com toptrendy sk

 

Prvá polovica 90tych rokov minulého storočia patrila uvoľňovaniu pomerov v krajine a bujneniu podnikateľských nápadov, do dnešných dní však vydržali len naozaj stabilné firmy. A medzi ne patrí aj rodinný výrobný podnik v Banskej Štiavnici, orientujúci sa na prvotriedny nábytok. Jeho produkty nájdete na webe Sedacky.com.

 

Od začiatku s inšpiráciou zo zahraničia

Firma funguje od roku 1995 a už od svojho začiatku zbierala inšpirácie z celej Európy. Tradičnú slovenskú nábytkársku výrobu obohatilo know-how zo Švédska, Talianska, Anglicka či Francúzska. Zamestnanci postupne prechádzali školeniami, šijacie stroje a CNC-frézy zase modernizáciou. Výsledok? Skvelé kožené sedačky, ktoré široko-ďaleko nemajú vďaka svojej kvalite konkurenciu!

 

 

Ručne spracovaný kvalitný materiál

V továrni v Banskej Štiavnici sa pracuje len s najkvalitnejšími materiálmi. Tie sa do veľkej miery spracúvajú ručne, čo len podporuje kvalitu prevedenia. Na tej sa podpisuje aj fakt, že firma nie je súčasťou žiadne konzorcia firiem. Ide o výsostne rodinný podnik v tom najlepšom slova zmysle. Kvalitné kožené sedačky, pohovky a sedacie súpravy zo Slovenska krášlia interiéri v krajinách Európy, Ázie, či dokonca v Polynézii.

 

 

Máte to vo svojich rukách

Ako zákazník máte možnosť výberu poťahu, farby, dizajnu, rozmerov či zostavy (k dispozícii sú aj rohové sedacie súpravy). Z toho vyplýva, že každá sedačka, ktorá opustí výrobnú halu, je v podstate originálom, sedačkou na mieru. Podobnú možno niekde objavíte, originálna kožená sedacia súprava či rohová sedačka však bude len vo vašej obývačke.

 

 

Text: Sedacky.com

Foto: Sedacky.com