EO face clock ACAL 02

 

Produkty sú hravé, decentné a nenesú v sebe žiadne prvky gýču. Sú originálne a vo svete veľmi žiadané. Stávajú sa doplnkami v mnohých detských izbách, ale aj v reštauráciách pre deti. 

 

Priamo z Dánska
Sú moderné, progresívne a priam dynamické. Jednoduché minimalistické línie v kombinácií s modernou dušou dizajnérov z celého sveta, ktorí tvoria kolekciu vlastným jazykom a idú vlastným štýlom. Každý z ich produkt je starostlivo vyrobený kvalifikovaným remeselníkom a z tých najkvalitnejších materiálov. Vytvárajú vzájomné vzťahy vrámci všetkých kontinentov s architektmi, s nezávislými maloobchodníkmi a dizajnérmi. Výsledkom sú nie len hračky, ktoré majú vlastnú dušu, ale aj funkčné prevedenia nábytkov. 

 

 

EO animal mug all 4 square

Hrnčeky pre deti sú kolekciou zvierat z porcelánu. Navrhol ich Marc Venot a boli predstavené na výstave MAISON & OBJET v Paríži v roku 2019. Venot je charakteristický svojím detského nábytku.

 top trendy 2020 dizajn 2020 optimizmus pre deti produkty deti detské izby 2020

         top trendy 2020 dizajn 2020 optimizmus pre deti produkty deti detské izby 2020 1

 

Stoličky Bambi sú vyrobené zo srdca. Skutočný symbol výtvarného umenia. Vyrábajú sa z jemného pevného európskeho duba a amerického vlašského orecha. Japonský dizajnér Takeshi Sawada navrhol hravý kus detského nábytku so sochárskym dizajnom a príjemným vzhľadom.

 

5K3A1987

Kus nábytku, ktorý sa hodí takmer všade. Má jednoduchý dizajn. Názov So v japončine znamená vrstvenie a vzťahuje sa na rôzne vrstvy. Mäkký zaoblený drevený rám je vyrobený z ohýbaného lipového dreva.

 

EO white the bear 01

White + The bear, Dubai

Sneha Divias Atelier navrhla a zrealizovala detskú reštauráciu White + The bear v Dubaji, v ktorej sú zakomponované originálne stoličky a dizajnérsky produkt páva na stoloch.

 

Text: Petra Laclavíková

Foto: eo.dk

 

Prečítajte si tiež: 

Oplatí sa poistiť vašu nehnuteľnosť?

Modern house in Indonesia