lego stavebnica xs trendy vyuzitie v praxi detske hracky toptrendy

 

Kto z nás by si nepamätal na svoje detstvo strávené nad stavebnicou Lega? Svet tvorenia a fantázie, ktorý je stvorený pre deti aj dospelých. Čo všetko si z nej môžete postaviť dnes?

Veľkou výhodou Lega je to, že nestarne, práve naopak. Aj v dnešnej dobe neustále prichádza s novými stavebnicami a možnosťami, čo všetko si z Lega môžete postaviť. Od domčeka, Rokfortu z Harryho Pottera až po funkčnú stanicu na nabíjanie alebo kvetináč.

 

lego tipy m na vyuzitie hracky toptrendy

 

Lego nie je len hračka

Dnes už nejde len o Lego ako hračku, ale môžete z neho vyrobiť funkčné a praktické vecičky do každodenného života. Môžete ho využiť aj ako pomôcku na učenie matematiky a ďalšie zlepšováky.

 

1. Držiak na káble alebo kľúče

Nikoho nebaví sa neustále motať do káblov pohádzaných a zamotaných na zemi a vyberať ten, ktorý práve potrebujete. Tomuto sa môžete jednoducho vyhnúť. Stačí si z lega postaviť držiak, pripevniť ho k stolu a káble už nikdy nebudú zamotané. A aby ste nestratili kľúče, pridajte si na krúžok dielik z Lega s dierkou a doma ich už len jednoducho prichytíte k podložke z Lega.

 

2.  Darčeková krabička

Možno sa vám stalo, že ste potrebovali niečo zabaliť, ale nemali ste po ruke žiadnu krabičku. Ak máte doma Lego, jednoducho si darčekovú krabičku vyrobíte. Nie je to nič zložité a navyše tak môžete darčeku pridať vlastnú hodnotu.

 

3. Budovy

S klasickou Lego stavebnicou sa môžete poriadne vyblázniť. Navrhnite si vysnívanýdom alebo si postavte ten súčasný. Okrem toho si môžete zakúpiť aj špeciálnu stavebnicu, napríklad na stavbu Rokfortu alebo vesmírnej lode z Hviezdnych vojen. Možností je naozaj veľa.

 

4. Lietadlá, lode aj autá

Okrem budov z Lega postavíte aj modely lietadiel alebo áut. Čo je na to najlepšie je to, že tieto modely môžu byť plne funkčné, stačí si k nim kúpiť potrebné vybavenie. Bavte sa s deťmi a postavte si najnovší športiak  alebo plachetnicu a choďte s nimi pretekať.

 

 

 lego spomienky na detstvo detske hracky toptrendy

 

5. Scéna z obľúbeného filmu

Dnešné Lego stavebnice poskytujú neuveriteľné množstvo možností. Dokúpte si postavičky a postavte si napríklad obľúbenú scénu z filmu alebo si vymyslite úplne novú. Možnosti sú obmedzené len vašou fantáziou.

 

Od svojho vzniku až dodnes je Lego jednou z najobľúbenejších stavebníc. A veríme, že ešte dlho bude. S dnešnými možnosťami, ktoré Lego ponúka, si môžete postaviť aj skutočný dom. Fantázii sa medze nekladú. Navyše sa pri ňom zabaví celá rodina. Vymyslite s deťmi nové auto, postavte si vysnívaný dom alebo zámok. Ale hlavne sa bavte.