shutterstock 1122133562

Pri outdoor športových aktivitách je potrebné, aby ste si chránili svoj zrak športovými slnečnými okuliarmi. Najčastejšie pokiaľ ide o aktivity, ako je napríklad cyklistika, snowboardovanie, lyžovanie, horská turistika alebo športy, kde sa stretnete s ostrým slnkom.

 

shutterstock 1122133562

Zdroj obrázku: Virrage Images / Shutterstock.com

 

Základom vhodných športových okuliarov je detailné spracovanie s vysokou kvalitou. Pokiaľ okuliare nebudú poskytovať dostatočnú ochranu pre vaše oči, tak sú počas športu skutočne zbytočné.

 

Overená kvalita

Značka Oakley sa špecializuje na výrobu vysokokvalitných slnečných okuliarov, ktoré je možné nosiť počas športových aktivít alebo aj na bežné nosenie. Oakley okuliare sú moderné a štýlové, pričom sa vyrábajú z funkčných materiálov. Sklá okuliarov mierne zvýšia kontrast a minimalizujú nepríjemné svetelné odrazy, ktoré by vám mohli spôsobovať problémy počas športu. Ak máte oválnu alebo okrúhlu tvár, tak rozhodne zvoľte okuliare, ktoré budú mať obdĺžnikový rám. Pri výbere rámu si dajte záležať na jeho kvalite, a rovnako aj materiál musí byť vysoko odolný a pohodlný počas nosenia. Pri vykonávaní náročnejších a adrenalínových športov je dôležité pohodlné nosenie okuliarov, ktoré znemožní možnosť toho, aby vám okuliare zle sedeli či padali.

Okuliare na turistiku

Ak často cestujete alebo chodíte na turistiku s rodinou, tak by ste mali mať aspoň jeden model kvalitných športových okuliarov, ktoré sa vám rozhodne zídu. Pri ich kúpe nešetrite, ale naopak, priplaťte si za kvalitu, ktorá sa postará nielen o vaše zdravie, ale aj o dlhú životnosť okuliarov.

 

Ak sa venujete športovým činnostiam a vonkajším aktivitám, tak si naozaj potrebujete chrániť svoj zrak kvalitnými okuliarmi, ktoré sú určené na šport. Svoje oči tak môžete kvalitne ochrániť a ešte pritom budete vyzerať štýlovo a trendy. Môžete si vybrať z rôznych štýlov a stupňov ochrany, podľa náročnosti určenej činnosti alebo športu, ktorý vykonávate.