SERAP 00 S Serapeptáza titulka

 

 

Názov Serapeptáza, je na prvý pohľad jazykolam, no tento prírodný enzým je zaujímavý svojim pôvodom a špecifickými schopnosťami, ktoré sa viac ako 35 rokov úspešne používajú pri podpore liečby mnohých zdravotných problémov. Serapeptáza bola objavená v organizme Priadky morušovej, ktorá žije v Ázii, a už stáročia nám poskytuje jemný hodváb. Teraz nám ponúka ďalší prírodný poklad – proteolytický enzým Serapeptáza, ktorý dokáže rozkladať odumreté a poškodené tkanivo bez toho aby ovplyvnila zdravé tkanivo.

 

Pre ľudí sa dnes Serapeptáza používa ako preventívny doplnok výživy pre regeneráciu. Pomáha odstraňovať krvné zrazeniny a usadeniny v cievach, podporuje hojenie zapálených tkanív a odstránenia opuchov. Navyše, Serapeptáza má schopnosť mierniť bolesť bez toho aby spôsobovala útlm alebo mala nepríjemné vedľajšie účinky na tráviaci systém. 

 

SERAP 00 Serapeptáza titulka

 

 

Serapeptáza može byť užitočná ako podpora pre štandardnú liečbu akútnych problémov ako napr. zápal tkaniva po chirurgických zákrokoch či zraneniach, zápal dýchacích ciest, či pre zmiernenie bolesti hlavy, zmiernenie migrény, alebo menštruačnej bolesti. Na druhej strane môže Serapeptáza pomôcť ako podpora pre liečbu dlhodobých diagnóz ako napr.: vysoký krvný tlak, Reumatoidná artritída, Skleróza multiplex, Alzheimerova choroba, Epilepsia, Parkinsonova choroba, Osteoporóza, či Crohnova choroba.

 

SERAP 01 Serapeptaza podpora hojenia zranenia

 

 

 

Serapeptázu, ako doplnok výživy pre regeneráciu športovo aktívnych ľudí, z vlastnej skúsenosti potvrdzuje aj Pavol Jablonický, 2x Majster sveta v kulturistike: „Verím, že o tom či sa človek udržiava v kondícii rozhoduje hlavne chuť cvičiť. Majstra sveta som vyhral, keď som mal 24, a dnes si stále viac uvedomujem, aká dôležitá je okrem cvičenia aj kvalitná regenerácia. Mne v tom veľmi pomáha práve Serapeptáza 120 000 IU. Rozhodne to bola správna voľba.“

 

 

SERAP 04 Serapeptaza Pavol Jablonický

 

Spoločnosť ProPharma Group, s.r.o. dodáva na trh certifikovaný produkt Serapeptáza 120 000 IU vyrábaný na Slovensku v najvyššej farmaceutickej kvalite, s obsahom 100% čistého prírodného enzýmu Serapeptáza v enterosolventnej forme, v ktorej dokáže najlepšie prejsť žalúdkom bez poškodenia, a následne sa v účinnej forme vstrebáva do krvného obehu až v tenkom čreve.

 

Pre viac informácií sa pozrite na www.serapeptaza.com, alebo si vyberte zo zaujímavej Vianočnej ponuky na www.kupserapeptazu.sk.