tlakomer aliexpress zdravie krvny tlak toptrendy sk

 

 Takmer každý používateľ internetu na svete pravidelne nakupuje v eshopoch či prostredníctvom katalógov. Jedným z najväčších webových nákupných stredísk je Aliexpress, ponúkajúci nepreberné množstvo rôznych tovarov, napríklad aj tlakomerov.

 

 

zlavove kody voudes aliexpress

 

Ako tlakomery nájdete?

Aliexpress funguje vo viacerých jazykových mutáciách, vrátane tej slovenskej. Tá však nie je veľmi prehľadná, preto sa radšej držte anglickej verzie, ktorá je spracovaná o poznanie lepšie. Namiesto hľadania tlakomerov v podkategóriách radšej zadajte do vyhľadávacieho rámika pojem „blood pressure monitor“. Zobrazí sa vám niekoľko stovák tlakomerov, ktoré môžete radiť podľa ceny, hodnotenia či výrobcov.

 

 

Cena a značky

V ponuke nájdete širokú paletu tlakomerov nielen z hľadiska počtu, ale aj ceny. Tá u základných modelov začína na úrovni 7 – 15 dolárov, no dajú sa tu objednať aj prístroje za niekoľko tisíc. Vo väčšine prípadov sa poštovné neplatí a to ani v prípade tých najlacnejších produktov.

Keďže výrobcovia sú skrz-naskrz z Ázie, oplatí sa sledovať tlakomery recenzie a rozhodovať sa aj podľa skúseností užívateľov. Komentáre sa, spolu s fotkami reálne odoslaných produktov-tlakomerov, dajú pridávať priamo k jednotlivým produktom a väčšinou sú písané v angličtine.

 

 

Reputácia predávajúceho

Sledovanie reputácie predávajúcich patrí k základným pravidlám ako nakupovať cez Aliexpress. Portál ju hodnotí symbolmi medaile, diamantov a koruniek na základe aktivity predajcu ako dobrú, veľmi dobrú alebo výbornú.

V prípade, že by bol zákazník akýmkoľvek spôsobom podvedený, stačí situáciu nahlásiť na technickú podporu Aliexpressu. Ten totiž má vypracovaný spoľahlivý sankčný systém, ktorý podvodne konajúceho predajcu pokutuje a vylúči zo siete predajcov, pričom zákazníka za vzniknutú ujmu odškodní.

Bezkonkurenčné ceny, zväčša nulové poplatky za dovoz, široký výber tovarov a dôraz na bezpečný nákup tak robia z Aliexpressu médium, ktoré by ste pri výbere tlakomerov nemali ignorovať.