DELTA COLOSTRUM 800 Perly 60 g v1 1 uvod

 

Zdravie je to najdôležitejšie, čo pre náš spokojný život potrebujeme. Vyvážená strava výživa, fyzický pohyb a doplnky výživy, ktoré nám dokážu napomôcť udržiavať si imunitu sú potrebné v dnešnej dobe pandémie ešte o niečo viac ako inokedy.

 

DELTA COLOSTRUM 800 Perly 60 g v1

Inovatívna spoločnosť DELTA MEDICAL prináša na náš trh najmodernejšie výživové doplnky podporujúce imunitu i celkovú fyzickú a psychickú odolnosť a vitalitu organizmu.

Budovanie imunity

Predchádzanie zdravotným problémom prevenciou a budovaním si obranyschopnosti organizmu je pre potenciálny vznik zdravotných problémov a ochorení kľúčové. Prvou potravou, ktorú mláďatá cicavcov dostávajú po narodení od svojej matky je kolostrum. Je to vzácna prírodná látka, ktorá sa tvorí len do 72 hodín po narodení mláďaťa. Dokáže vybudiť výkonnosť imunitného systému a vďaka tomu mláďa prežije v úplne novom prostredí. Kolostrum vo forme výživových doplnkov v období vírusových a bakteriálnych ochorení je vhodné ako prevencia, pri akútnych stavoch, ale aj pri dlhodobých chronických ochoreniach. DELTA COLOSTRUM® je dostupné v tekutej forme, v kapsulách a perlách pre deti i dospelých.

 

DELTA COLOSTRUM AKUT Natural 100 Tekuté 125 ml 02  DELTA COLOSTRUM KIDS Jahoda Tekuté 125 ml 01 

 

 

Iným overeným produktom na podporu imunity je vitamín D3 - cholekalciferol. DELTA MEDICAL prichádza s vitamínom D3 v tekutej forme, ktorý je získaný z lanolínu, rozpusteného v slnečnicovom oleji v certifikovanej kvalite. Jeho hlavnou výhodou je, že neobsahuje množstvo pomocných látok ako je to pri kapsulách a tabletách.

 

DELTA VITAMÍN D3 Natural 1000 IU Kvapky 10 ml 02

 

Pri užívaní vitamínov vo forme tabliet a kapsúl je vstrebateľnosť prípravkov približne 20%. Preto sa DELTA MEDICAL rozhodla na náš trh uviesť certifikované formy vitamínov dodávaných do tela prostredníctvom nano technológie. Tieto vitamíny sa do organizmu dostávajú cez pokožku tak, že sa obchádza gastrointestinálny trakt. Účinné látky sa vzhľadom na nízku molekulovú hmotnosť dostávajú ľahko po aplikovaní na pokožku do priestorov medzi bunkami a prenikajú do krvného obehu a celého organizmu. Vstrebateľnosť vitamínov pri nano technológii sa blíži až ku 100 %.

V tejto modernej forme ponúka spoločnosť DELTA MEDICAL na budovanie imunity Vitamín C + Zinok pre dospelých a Vitamín C + Acerola pre deti. Na podporu psychickej rovnováhy, imunity i dobre fungujúcej látkovej premeny je vhodný produkt Magnézium + Vitamín B6. Každý z prípravkov obsahuje približne 800 vstreknutí vitamínu, čo postačuje pre niekoľkomesačné použitie.

 

DELTA DIRECT KIDS Vitamín CAcerola 100 ml  DELTA DIRECT MgB6 100 ml 01 

 

Podpora pohybového aparátu

Bolesti kĺbov, obtiažna pohyblivosť a bolestivosť pohybového aparátu dokážu mnohým z nás komplikovať každodenný pohyb. Denná a pravidelná konzumácia analgetík a protizápalových liekov má vedľajšie účinky, zaťažuje žalúdok i pečeň. Výživový doplnok Pernaton je prírodný produkt bez chemických a toxických látok, nežiaducich vedľajších účinkov a šetrný voči gastrointestinálnemu traktu. Odporúča sa aj na dlhodobé užívanie. Dokáže pomáhať pri osteoartritíde, reumatickej artritíde i artróze. Má vysoký obsah glykozaminoglykánov, ktoré tvoria základ kĺbového tkaniva a chrupavky. Obsahuje tiež omega-3 mastné kyseliny, 11 rôznych minerálov a 18 dôležitých aminokyselín. Pridaný vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu. Pernaton má účinok protizápalový, analgetický, predchádza opotrebovaniu chrupavky a podporuje jej obnovu. Na podporu celkového stavu pohybového aparátu sa odporúča kombinácia kapsúl s gélom aplikovaným priamo na pokožku postihnutej oblasti.

Viac informácií: www.deltamedical.sk