pivna joga toptrendy zdravie

Pokiaľ si myslíte, že absurdnejšia vec ako pivná jóga neexistuje, vyvedieme vás z omylu. Existuje totiž aj jóga s kozľatami aj jóga s bábätkami. A variantov na netradičné praktiky, ako sa zdá, vo svete, nikde nie je dosť.

 

pexels photo 611315

 

Posledným z lifestylových trendov v oblasti zdravia, ktorý sa začína postupne dostávať do celého sveta, je aj pivná jóga. Prirodzene, na pohľad zvláštny druh relaxu, si svojich prívržencov našiel pomerne rýchlo. Ale našiel si rovnako odporcov, ktorí vidia v pivnej jóge nepriaznivé účinky na organizmus. Aby sme to zhrnuli, cieľom jógy je dosiahnutie stavu duchaplnosti a očistenia čakier. Ak k tomuto aktu pridáte pivo, alebo akýkoľvek iný nápoj, snaha je prakticky zbytočná.

 

pexels photo 418225

 

Z pivnej jógy sa nielenže nechudne, naopak, priberá sa z nej. Počas takéhoto cvičenia sa navyše zaťažuje pečeň a krv si zaplavujete alkoholom. Obhajcovia hnutia sa snažia argumentovať tým, že pivná jóga spája dve príjemné činnosti do jednej. Socializácia a hľadanie rovnováhy sa dokážu zaobísť aj bez toho, aby ste si platili za hodinu strávenú tým, že v sebe zadržiavate moč s fľaškou piva na ľavom kolene preloženom cez pravý členok. Pre všetkých, ktorí túžia po dosiahnutí vnútorného pokoja a plného stavu vedomia mysle sú na svete stále zmysluplnejšie aktivity.