slushie letny detox smoothie xs

 

O čo teda ide? Základom je smoothie. Jediným rozdielom je, že do slushie pridáte ľadovú drť. Aby bol letný detox stopercetný, pripravili sme rýchly návod, ako na to. Namiešať si ho môžete podľa seba.

 

slushie letny detox smoothie m

 

 

Slushie je rýchlym, sýtym a predovšetkým zdravým príbuzným smoothie. Zmes by ste mali rozdeliť do niekoľkých stupňov. Na začiatok voľte mäkšie ovocie. Kiwi alebo Hruška vďaka podielu vitamínu C zvyšujú obranyschopnosť a zároveň ovplyvňujú farbu nápoja. Zároveň tým predídete tomu, aby sa ovocie v mixéri zadrhávalo. Aby bolo slushie krémovejšie a malo zmrzlinovú konzistenciu, odporúčame vyberať zrelé ovocie, ktoré vopred zmrazíte. 

 

Odvážte sa urobiť experiment a namiesto klasických sladidiel skúste zvoliť cantaloupe alebo sirup z agáve. Jednou z alternatív je samozrejme aj med. Aké sú jeho pozitívne detoxikačné účinky? Vyplavuje z tela toxíny a je prospešný pre zdravie vylučovacej sústavy. Bohatý zdroj selénu, tiamínu a niacínu.

 

letné osvieženie slushie toptrendy sk

 

 

Samozrejme, leto by malo byť o zábave a tak aj v rámci slushie existuje riešenie pre všetkých tých, ktorí by nemali v pláne vykonávať detox počas 28 dní, ako to robí napríklad Michal Sabo, s ktorým sme sa pozhovárali v našom vydaní magazínu EKO bývanie

 

 

frosé slushie letné osvieženie detox toptrendy.sk

 

 

Frosecco či Frosé, to sú alkoholické alternatívy pre tých, ktorí si chcú spríjemniť letné večery netradičným spôsobom. Ako napovedá už názov, ide o pridanie šumivého vína. A pozor, nápoj zostáva šumivý aj v zmrazenom stave.