Screenshot 1

 

obrázok č.1

Sú príjemným oživením miestností, dizajnovo sa vynímajú a je možné ich umiestniť prakticky kamkoľvek. Či už uvažujete nad tapetami v obývacej izbe, kuchyni alebo spálni, tieto nástenné dekorácie výrazne vylepšia akýkoľvek interiér a stanú sa unikátnym prvkom vašej domácnosti.

Unavujú vás už fádne biele steny a obzeráte sa po niečom, čo tieto priestory zvýrazní? Či už hľadáte dekorácie s motívom flóry, tie s metalickým efektom alebo napodobeninu dreva, tapety sú voľbou, s ktorou hravo docielite výraznú zmenu vo vašej domácnosti. Táto dekorácia vám umožní dosiahnuť maximálny efekt oživenia interiéru a navyše vás to nebude stáť ani veľa energie či financií. Okrem estetickej funkcie však prinášajú aj mnoho iných výhod. Viete, čo všetko nimi získate?

 

obrázok č.2

obrázok č.3

 

Oživenie akýchkoľvek priestorov

Tapeta na stenu je univerzálna, ľahko sa aplikuje a dokáže zmeniť interiér takmer na nepoznanie. V prospech týchto funkčných a zároveň aj dizajnových dekorácií hovorí najmä jednoduchá manipulácia a možnosť nenáročnej výmeny. Keď vás tento motív či vzor začne unavovať, môžete ho nahradiť iným kúskom. Tapety sú tak vítanou voľbou ako pri prenájme, tak aj trvalom bývaní. Dnes ich môžete jednoducho umiestniť na ktorúkoľvek stenu alebo strop, no problematické nebude ani ich využitie v kúpeľni aj kuchyni. Nemusí ísť totiž len o bežnú omietku, v súčasnosti ich možno aplikovať na mnoho rôznych povrchov a nájdete aj také typy, čo sú odolné voči vode.

obrázok č.4

 

Viacero praktických vlastností

Tapetami v domácnosti môžete získať nielen pútavý vzhľad miestností, ale s ich pomocou dokážete zakryť viditeľné nedostatky aj nerovnosti na stenách a dokonca nimi aj tepelne a zvukovo izolovať priestory. Táto dekorácia vám výrazne pomôže v tlmení zvukov z vedľajších izieb a navyše umožní stenám aj dýchať.

Mať tapety v domácnosti predstavuje mnoho výhod. Sú moderné, neskutočne dizajnové a navyše ide o voľbu, ktorá vám skrášli priestory bývania a pritom nepôjde o finančne náročnú úpravu. Dnes si totiž môžete vynoviť domácnosť, zamaskovať nerovný povrch na stenách či tlmiť hluk z vedľajšej miestnosti. Uvažujete aj vy nad tapetami, ktoré vdýchnu novú podobu vášmu interiéru?