blum uvodna„Blum Inspirations“ je on-line platforma rakúskeho výrobcu kovania, ktorá pravidelne predstavuje nové nápady a koncepty inovatívnych nábytkových riešení. Spoločnosť Blum tak poskytuje svojim zákazníkom kreatívne podnety, ako realizovať nové nápady na nábytok s kvalitným kovaním aj mimo kuchyne a pre každý obytný priestor. www.blum-inspirations.com

Bezpečné a pohodlné upevnenie policových výsuvov

Kvalita bývania je určovaná nielen návrhom, ale aj komfortom. Preto sme pre policové výsuvy MOVENTO a TANDEM vyvinuli praktickú aretáciu. Decentný policový výsuv sa zaistí vo vysunutej polohe bez väčších priestorových nárokov. Nielen v kuchyni (pre roboty a kávovary), v kúpeľni, ale aj v rôznych obytných a hospodárskych priestoroch: s aretáciou zastanú policové výsuvy bezpečne tam, kde ich potrebujete.

 

BLUM inspiracie1 BLUM inspiracie2

 

 

 

Riešenie sokla SPACE STEP – skrytý pomocník

Nejako sa tomu nedá vyhnúť: zriedka využívané predmety alebo pomôcky do kuchyne skončia skôr alebo neskôr v hornej skrinke a potom už sa na ne dá len ťažko dosiahnuť. Keď sú potom zrazu potrebné, radi siahnu aj ľudia vyššej postavy - už kvôli lepšiemu prehľadu - po nejakom stupienku.

SPACE STEP obohatí sokel nábytku o cennú hodnotu: stačí len zľahka ťuknúť a sokel Blum hneď vyjde von z nábytku. Dá sa využiť ako stupienok a ešte vytvorí navyše úložný priestor - je jedno, či v kuchyni alebo v iných miestnostiach. Ako skrytý pomocník sa skvele využije v každom nábytku nielen v kuchyni, to nám dokázali rôzne situácie.

 

BLUM inspiracie3 BLUM inspiracie4

 

 

 

Multitalent s prehľadom

Konferenčný stolík ako multitalent. Úložný priestor pod doskou stola ukrýva všetky drobnosti, súčasti oddychového popoludnia pri hrách. Výsuv LEGRABOX ponúka ľahký prístup k úložnému priestoru. Delená doska stola sa dá odsunúť nabok a získate ďalší voľný úložný priestor. Aretácia policového výsuvu zaisťuje dosky stola pri používaní a uvoľňuje sa páčkou. Integrovaná sklenená doska navádza pohľad na dekoratívne predmety v stole.

 

blum 2

blum 1

Viditeľná elegancia s neviditeľnými vylepšeniami

Bolo by dobré, ak by krása výklopu vychádzala zvonku a sila zvnútra. Kompaktná a štíhla konštrukcia umožňuje plne integrovať systém AVENTOS HKi do boku korpusu. Výklopné kovanie sa snúbi s nábytkom a odhaľuje nové dizajny s estetikou najvyššej kvality. Získavate puristický nábytok s úplnou voľnosťou dizajnu: skôr viac ako menej.

AVENTOS HKi sa jedinečne snúbi s nábytkom. Dokonca aj pri hliníkovom ráme s priehľadným sklom nie je kovanie v zatvorenom stave vidieť. Pri otvorení sa ramená ukážu v ušľachtilej farbe čierny ónyx. Ladia najmä s tmavými povrchmi a svetlému nábytku dodajú elegantné akcenty.

 

BLUM inspiracie6 BLUM inspiracie5

 

Viac informácií: www.blum-inspirations.com