domos 3 uvod

Varenie je nielen sloboda, ale aj prebudenie zmyslov, vrátane vášne a kreativity. Chvíľka kedy môžeme premeniť naše emócie a city na chutné jedlo. Zabudnite, že varenie je len o rozmýšľaní, aké jedlo najrýchlejšie navariť. Premeňte varenie na vášeň a všetko ostatné nechajte na domáce spotrebiče talianskej značky FABER.

 

domos 3

 

Doprajte si slobodu

Varenie má byť o slobode a nie o rozmýšľaní aké nastavenia potrebujete na varnú dosku či digestor. Moderné spotrebiče od FABER v sebe ukrývajú inovatívne technológie zamerané na zefektívnenie a uľahčenie každodenného používania produktov. Odsávače pár, ale aj varné dosky FABER posunuli varenie na novú úroveň. FABER prichádza na trh s revolučnou technológiou K - Link prepájajúci indukčnú varnú dosku s odsávačom pár na základe smart komunikácie rádiových vĺn (bluetooth). 

Elegantné, moderné a všestranné indukčné varné dosky FABER s BridgeZone technológiou umožňujú skombinovať varné panely podľa vašich preferencií a potrieb. Pri varení využívate celú varnú plochu so siedmimi úrovňami varenia bez zvažovania, aké veľkosti hrncov či panvíc použiť. Vďaka prepojeniu varnej dosky a odsávača pár s technológiou K-Link sa odsávanie zapne podľa nastavenej úrovni varenia. Nebudete musieť premýšľať, akú úroveň odsávania nastaviť. O všetko sa postará inovatívna technológia, ktorú aktivujete jednoduchým stlačením tlačidla na ovládači alebo na slideri priamo na varnej doske.

 

domos 2

 

Vďaka K-Link technológii si odsávač prispôsobí sací výkon, ale aj vďaka ostatným moderných technológiám ako napr. Stream Off či Aries technológií, budú vašimi obľúbeným pomocníkom a vy si užijete nadobudnutú slobodu. Jednotlivé technológie sa líšia v závislosti od vybraného modelu odsávača

S dodatočnou funkciou Tunable WhiteFunction vždy nastavíte úroveň osvetlenia podľa denného svetla alebo vašej nálady a s DoubleIntesive funkciou odstránite všetky vzniknuté nepríjemné pachy a pary počas varenia v priebehu pár minút. Odsávače pár s technológiou K-Link pracujú aj po skončení varenia, zabezpečia maximálne odstránenie pachov a pár a zabránia hromadeniu pary. V naše ponuke nájdete varné panely v klasických rozmeroch od 60 cm do 90 cm, dokonca aj vo veľkosti 30 cm vhodných do menších a stiesnených kuchýň.

 

domos 1

 

Inovatívnu technológiu K - Link nájdete aj v odsávači pár Inside Up FABER ocenením celosvetovo uznávaným dizajnérskym ocenením the Red Dot Award v kategórii Product Design 2021. Ocenenie získala na základe estetického zhotovenia a využitých najnovších technológií a inovácií. Ocenený odsávač pár môžete využívať nielen na zachytávanie pár a pachov, ale aj ako dizajnové svietidlo do konceptu otvorených kuchýň s ostrovčekom.

Ponuku odsávačov pár s technológiou K-link, ale aj setov indukčných varných panelov spolu s odsávačmi pár FABER nájdete v eshope www.domoss.sk.