1

Kvalita bývania je určovaná nielen návrhom, ale aj komfortom. Preto Blum na policové výsuvy Movento a Tandem vyvinul praktickú aretáciu. Decentný policový výsuv sa drží vo vysunutej polohe bez väčších priestorových nárokov.

 

1

Všetko je hneď upratané, ak pre kôš na bielizeň nájdete miesto pri práčke. Policový výsuv  zostáva bezpečne vysunutý dovtedy, kým je potrebný.

 

Aretácia policového výsuvu

Nielen v kuchyni a kúpeľni, ale aj v ďalších obytných priestoroch s aretáciou zastanú policové výsuvy bezpečne tam, kde ich potrebujete. Vďaka technológiám pohybu BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION A TIP-ON zvyšujete ich hodnotu vysokým komfortom pohybu. Policové výsuvy sú bezpečne a pohodlne upevnené. Úplným vysunutím sa policový výsuv spoľahlivo zaistí na obidvoch stranách a stabilne drží. Vďaka synchronizácii je uvoľnenie aretácie veľmi pohodlné, stačí len rukou nadvihnúť páčku.

 

2

Policový výsuv v kuchyni sa udrží vo vytiahnutej polohe. Žiadne kývanie ani posúvanie – ani keď sú v prevádzke kuchynské spotrebiče.

 

3

Rýchlo si prelistujete knihu a hneď ju zasa uložíte na miesto. Policový výsuv hravo uvoľníte a odkladacia plocha sa hneď skryje do nábytku. V kancelárii sa z policového výsuvu stáva rýchly pomocník.

4

Uvoľnenie aretácie je veľmi pohodlné, stačí len rukou nadvihnúť páčku.

 

Text a foto: www.blum.com/sk