moderny nabytok kuchyna

 

Viete si predstaviť miesto, kde má všetko svoje miesto? Tradičné skrine v interiéri dnes nahrádzajú vstavané skrine. Sú veľké, štýlové, elegantné a predovšetkým šetria priestor. Sú inštalované presne na mieru. Najbežnejším využitím sú šatníkové skrine.

 

 

To ako si zariadite svoj interiér, na ktorý môžete byť právom hrdý je odrazom vkusu. Hlavným cieľom je vytvoriť čo najlepší, najpraktickejší a najatraktívnejší domov. V súčasnosti sú nároky na dizajn v interiéri veľmi vysoké a je ťažké si vybrať z veľkej ponuky na trhu to správne pre nový domov. Preto je dobré pri zariaďovaní bývania si nechať poradiť od odborníkov. Najlepšie vedia, čo sa do vášho bytu, či domu dispozične hodí a čo naopak nie.

 

 

lozniceindeco

 

Je možné si vypracovať vizualizácie, nie len celého interiéru, ale aj nábytku na mieru, návrhy vstavaných skríň, ktoré vám uľahčia jej osadenie do priestoru a zároveň rozhodovanie o vzhľade a charaktere úložných priestorov v samotnej skrini. Vizualizáciu je možné vypracovať aj na iný typ samostatného nábytku.

Praktické využitie úložného priestoru zároveň prispôsobenie individuálnym nárokom klienta musí byť v súlade s cenovou preferenciou a dizajnom. Vstavané skrine prešli za posledné roky veľkým vývojom. Začínali v panelákových bytoch a boli umiestnené v chodbách alebo v kuchyniach, predstavovali riešenie v nedostatku priestoru. To, čo sa kedysi schovávalo, dnes na tento nábytok môžete klásť dôraz, vstavaná skriňa môže dominovať celému priestoru, nie len v chodbe, či kuchyni.

 

 

obyvacka 01a ext pp

                                      

 

 

Výhodou vstavaných skríň na mieru zaručíte jedinečnosť vášho domova, pretože nikto nebude mať rovnaký kus nábytku ako vy. Neobmedzujete sa len na základné vybavenie vnútra skrine. Každá polička, výška a dosah vešania, hĺbka zásuvky sú prispôsobené vašim potrebám. Skriňa je presne zabudovaná do vášho priestoru. Keďže je vstavaná skriňa konštrukčne spojená s interiérom, nepotrebuje napríklad zadnú stenu, stropnú dosku a niekedy ani bočnice.

 

 

moderny nabytok kuchyna

                                   

 

Budú pre Vás neoceniteľným pomocníkom pre udržanie poriadku a usporiadania všetkých vecí a oblečenia.

 

 

 

Text: Petra Laclavíková

foto: Moderný nábytok, Indeco