zariadenie kupelne xs kludi e2 toptrendy

 

Kúpeľne už dávno nie sú len miestom, ktoré slúži na hygienu. Dnes si chodíme do kúpeľne oddýchnuť a relaxovať po náročnom dni. Túžite po modernej kúpeľni, neviete však, ako ju zariadiť, aby spĺňala kritérium súčasných trendov? Máme pre vás tipy, ktoré vám pomôžu.

 

Minimalizmus všade, kam sa pozriete

Asi sa všetci zhodneme na tom, že minimalizmus vládne svetu. Využíva sa v móde, architektúre aj v dizajne. Čisté línie v kombinácii s neutrálnymi farbami, obohatené o dekor skla a dreva, sú trendom súčasnosti. Geometrické tvary sa dajú využiť pri výbere vane, umývadla alebo aj vodovodnej batérie. Nie nadarmo sa hovorí, že v jednoduchosti je krása.

 

Náš tip

Pre dosiahnutie dokonalého minimalizmu vyberajte také prvky, ktoré spolu ladia farebne aj tvarovo. Výborne sa dopĺňajú napríklad voľne stojace vane a umývadlá na dosku.

 

moderne zariadenie kupelne duravit kupelna toptrendy

 

Drevo, sklo a keramika

Súčasnosť je plná úsilia o lepšie životné prostredie. Preto sa vyhnite plastovému zariadeniu aj doplnkom. Dajte prednosť prírodným materiálom, ako sú drevo, sklo a keramika. Keramické doplnky ku kúpeľniam neodmysliteľne patria a drevo vytvára príjemný pocit útulného domova.

 

 

zariadenie kupelne kludi e2 toptrendy

 

Úsporné batérie

V duchu ekológie sa nesú aj vodovodné batérie. Ktorá je tá pravá – ekologická? Páková, alebo kohútiková? V tomto prípade máme jasno. Aj keď kohútikové batérie môžu pôsobiť dizajnovo, pákové majú zopár výhod navyše. Ak ich budeme posudzovať len z hľadiska vzhľadu, minimalistických tvarov sa pri kohútikových batériách nedočkáte. Pákové batérie však túto požiadavku dokonale spĺňajú. Hlavnú výhodu pákovej batérie však predstavuje fakt, že vďaka jej používaniu môžete ušetriť až 60 % spotreby vody.

 

 

Máme to, po čom túžite

Kvalita a kvantita ruka v ruke. SANITINO.SK má naozaj širokú ponuku produktov (viac ako 65 000) pre zariadenie vašej vysnívanej kúpeľne. Vybrať si môžete zo známych značiek, ako sú napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit, Kludi, Hansa alebo Franke. Ak si neviete dať rady s výberom, radi vám poradíme. V oblasti kúpeľňového vybavenia sme odborníci a vaša spokojnosť je pre nás dôležitá.