drevbyt m jedálenská súprava dubové drevo toptrendy

 

 

Spojenie pohodlia, kvality a praktickosti. Drevo je jeden z najstarších materiálov na výrobu nábytku. V dnešnej dobe sa znova dostáva do popredia pre jeho nadčasový dizajn, v ktorom sa spája pohodlie a praktickosť.

 

Ak hľadáte naozaj kvalitný nábytok, vyskúšajte nábytok z dubového dreva, ktorý vám poskytne spoločnosť DREVBYT. Nábytok Drevbyt je spojenie luxusu, elegancie, trvácnosti a nepochybne vysokej kvality. Firmu založil v roku 1991 Ing. Peter Palatinus v Hlohovci. Odvtedy vo firme pracuje už druhá rodinná generácia, čo dodáva záruku perspektívy.

 

 

drevbyt jedálenská súprava dubové drevo toptrendy

 

 


Duby sú dlhoveké, pomaly rastúce stromy, preto i dubové drevo je jedným z najlepších materiálov na výrobu nábytku. Vďaka jeho vysokej tvrdosti, pevnosti, húževnatosti a odolnosti je dub ideálnym materiálom. Dub v sebe nesie ducha pohody, zdravia a relaxu. Možno ho použiť v každom interiéri. Jeho hrejivá atmosféra a vôňa je skutočne nezameniteľná. Ocenia ho najmä tí, ktorí potrebujú spoľahlivý nábytok jednoduchou údržbou. Povrch dubového dreva nie je lesklý, takže nehrozí každodenné čistenie odtlačkov rúk. 

 

 

 

 

Životnosť dubového nábytku je niekoľko stoviek rokov. Dubové drevo je čisto prírodný materiál, čo ocenia hlavne alergici a rodiny s malými deťmi. Na rozdiel od drevotriesky, z ktorej sa počas rokov uvoľňujú škodlivé toxické látky je dub bez závady. Výhodou dubového masívu je aj jeho prirodzený krásny vzhľad. Kresba dreva je vždy iná, a práve preto je každý kus nábytku vždy originál. Výhodou masívu je aj jednoduchá zmena farby nábytku a oprava poškodeného nábytku. Menšie škrabance na nábytku stačí prebrúsiť a pretrieť olejom, alebo voskom. Nábytok bude opäť ako nový. Dubové drevo je i mimoriadne odolné voči škodcom. Že je dub kvalitný, svedčí i to, že alkoholické nápoje zrejú v sudoch z dubového dreva, čo dodáva nezameniteľnú príchuť.

 

 

drevbyt jedálenská zostava dubový masívny nábytok toptrendy

 

 


Dubový nábytok je často používaný bytovými dizajnérmi. Veľmi atraktívna farebnosť tohto dreva umožňuje široké použitie. Váš interiér môže získať prírodný moderný štýl a dýchať eleganciou. Dubový nábytok sa hodí všade. Skúste dubové drevo a oživte váš domov. Spoločnosť ponúka najväčší výber dubových stoličiek i stolov na Slovensku. V ponuke nájdete i celé jedálenské sety, postele, kreslá, konferenčné stolíky a lavice. Tým, že všetky stoličky sú navrhnuté spoločnosťou Drevbyt, získavate originalitu. O kvalite svedčia aj ocenenia, ktoré firma získala na veľtrhoch nábytku. 

 

 

drevbyt spálna postel masívna dub drevo toptrendy

 

 

Drevbyt vám ochotne poradí pri výbere, vysvetlí údržbu a ošetrovanie. V porovnaní so zahraničnými dubovými stolmi a stoličkami nakúpite výhodnejšie a navyše vám bude nábytok dovezený priamo k vám domov. Vyberte si na www.drevbyt.sk/katalog. O kvalite výrobkov svedčia referencie spokojných zákazníkov po celom Slovensku.