glass pls 1Ak plánujete svoj interiérový projekt doladiť, zvýrazniť alebo mu pridať na hodnote v podobe krištáľových svietidiel zvoľte výrobcov, ktorí si zakladajú na kvalite materiálov aj individuálnom prístupe.

Slovenský výrobca

Spoločnosť Glass LPS z Medzilaboriec je jediným výrobcom tohto typu výrobkov na Slovensku, za ktorého hovorí viac ako päťdesiat ročná tradícia. Krištáľový luster či iné krištáľové svietidlo predstavuje v interiéri výrazný prvok. Pri jeho výbere je dôležitá správna voľba. Rozhodujú použité materiály a samozrejme dizajn.

 

 

Zvoľte tradíciu

Pri výrobe pracujú s najkvalitnejším materiálom, ktorý môže byť v tomto prípade použitý. Spracúvajú a brúsia české krištáľové sklo BOHEMIA CRYSTAL. Výroba v Medzilaborciach začínala pod vedením „majstrov skla“ z okolia „kolísky“ českého krištáľu, Jablonca nad Nisou. Išlo o prvotriednych odborníkov. V Medzilaborciach dnes túto tradíciu významne reprezentujú. Základom výroby je lisovňa skla, skúsení brusiči lustrových ovesov a vyškolení majstri v kovovýrobe. Viac ako desať výrobných operácií vytvára krištáľový oves so žiadaným svetelným efektom a lomom bieleho svetla na jednotlivé časti farebného spektra. Vysoká akosť materiálu v spojení so špecializovaným procesom výroby tvorí rovnicu s dlhou životnosťou.

Spájanie krištáľu s plastom Glass LPS vylučuje, výnimku tvorí elektroinštalácia. Ako hovorí konštruktér spoločnosti: „Kostry svietidiel sú vyrábané z mosadze, ktorá sa leští a následne sa na ňu nanáša špeciálna povrchová úprava. Prípadne na kovovú kostru sa aplikuje špeciálna komaxitová farba, ktorá sa vypaľuje pri vysokých teplotách.“

 

glass pls 3

 

Využite energiu v súlade s FENG ŠUEJ

Interiér nie je žiadnym neživým priestorom. Má vlastnú energiu. Ak jej chcete dovoliť prúdiť, navyše zabrániť jej nepriaznivým formám, tak vyskúšajte práve krištáľ. V súlade s učením FENG ŠUEJ aj malý brúsený kúsok krištáľu, nehovoriac o celom krištáľovom svietidle, odbúrava vplyvy negatívnej energie a ruší zlé geopatogénne zóny vo vašom okolí, zmierňuje vplyv vyžarovania televízie, počítačov či spotrebičov v priestore. Na strane druhej dokáže dobíjať okolie pozitívnou energiou. Krištáľový luster nabíja priestor najväčšou energiou slnečného svetla a v interiéri doslova stelesňuje túto silu. Krištáľové svietidlo, tak ako krištáľ samotný predstavuje čistú a jasnú energiu. Dokonca vyjasňuje atmosféru a do priestoru vnesie súlad. Je vhodný do všetkých typov priestorov.

Vyberajte s inšpiráciou

Veď už William Shakespeare hovoril, že “Krása tkvie v oku pozorovateľa.” Vďaka svietidlu s krištáľovými ovesmi bude vaše pozorovanie odrazu interiéru práve tak krásne, ako si to skutočne daný priestor zaslúži. Okrem hodnoty materiálu a tradície pridáva výrobca aj ďalšiu: „Naše krištáľové svietidlá sú certifikované Slovenským testovacím centrom SR a sme vlastníkom európskeho certifikátu CE.“

 

glass pls 2

 

Vzorkovňa Glass LPS v Medzilaborciach

Po kvalite Vás ako zákazníka zaujímajú aj možnosti výberu. Čo poviete na vyše 1 000 variantov krištáľových svietidiel? Za ľahším rozhodovaním môžete zájsť priamo do vzorkovne. Nájdete ju v sídle spoločnosti v Medzilaborciach. Predstavia vám tu až 300 typov výrobkov. Samozrejmosťou je aj individuálny prístup: „V prípade väčších objednávok sme schopní vám svietidlá vrátane tých atypických navrhnúť a namontovať.“

 

glass pls 4

 

Okrem vzorkovne sa s krištáľovými svietidlami medzilaboreckej spoločnosti zo severovýchodu Slovenska môžete stretnúť aj na rôznych miestach Slovenska či sveta. Napríklad na Slovensku ich nájdete v renesančnom kaštieli v Humennom, v Hoteli Radisson SAS Carlton Bratislava alebo v Šimák Zámok Pezinok. „Cťou a vyznamenaním bola pre našu firmu spolupráca na rekonštrukcii a osvetlení krištáľovými lustrami zámku v Pezinku. Na žiadosť investora a veľkého milovníka krištáľového skla pána Šimáka sme použili pri výrobe krištáľových svietidiel lustrové ovesy špičkovej kvality SWAROVSKI ELEMENTS od legendárnej firmy Swarovski.“ Krištáľový luster vyrobený v Medzilaborciach rozžiari váš interiérový projekt a nabíja ho neustále novou energiou.

 

glass pls 5

Viac informácií: www.glasslps.com/sk