temponabytok rodina v kuchyni uvod

 

Je čas na zmenu. Zmenu prístupu k životu. Zmenu myslenia. Príkladom by nám mali byť mladé generácie nového tisícročia, ktoré si dokážu užívať život za každú cenu. Neboja sa nových vecí, dokážu sa prispôsobiť zmenám, a to doslova za pochodu.

 

temponabytok rodina v kuchyni

 

Len sa pozrite na ich kuchyňu. Kým donedávna sa vnímala iba ako miestnosť na prípravu chutných pokrmov, dnes sa v nej odohráva oveľa viac. Akosi prirodzene sme v nej začali tráviť aj svoj voľný čas. Schádzame sa tu s rodinou a priateľmi pri rozhovoroch, pri rôznych akciách a spoločenských aktivitách. Kuchyňa sa pretvorila na domácu pracovňu pre dospelých, študentov aj deti. Preto je veľmi dôležitá atmosféra, ktorú si v kuchyni vytvoríme. Tu je niekoľko tipov, ako dodať kuchyni ten správny charakter.

 

temponabytok kuchyna vega

Kuchynská linka Vega

Dodajme našej kuchyni nádych modernej súčasnosti

Ako? Veľmi jednoducho. Vymeňte staré vysedené stoličky za moderné kúsky. Obľúbené naďalej ostávajú kovové stoličky, moderným dizajnom sa môžu pochváliť aj drevené a plastové. Lacnou, a hlavne funkčnou variantou sú skladacie či sklápacie stoličky, ktoré oceníte predovšetkým v malom byte. Čoraz častejšie pri jednom jedálenskom stole vídame mix moderných stoličiek v rôznych farbách a štýloch.

 

temponabytok damen stolicky interier

Stoličky Damen New

V súčasnej kuchyni často normálnosť a tradičnosť ustupuje moderne. Jedálenské stoly nahrádzajú barové pulty. Tie ponúkajú priestor na stolovanie. Tu sa sústredí v súčasnosti moderný home office, žiaci si tu zas vypracúvajú školské úlohy a projekty. Barové pulty bývajú zakomponované do moderných kuchynských liniekSúčasťou niektorých kúskov je regál, kde si môžete vystaviť napríklad kuchárske knihy, ale aj farebné retro poháre či moderné dózy na suroviny. Miesto na odkladanie alkoholu a nápojov určite oceníte, ak často organizujete večierky. K barovému pultu postavte moderné barové stoličky a vytvorte si tak harmonický spoločenský kútik na konverzáciu, ktorý môžete navyše obohatiť o servírovací stolík, aby ste mali všetko potrebné poruke.

 

temponabytok barovy pult

 

Doplnky, ktoré majú charakter

Majte svoju kuchyňu vyladenú do bodky. Poobzerajte sa po moderných vintage alebo retro doplnkoch. Nové osvetlenie dokáže vo vašej kuchyni zázraky. Stropné svietidlo, retro žiarovky, do popredia sa opäť dostávajú bočné nástenné lampy. Ohúrte svojich hostí originálnym servisom, obedovou súpravou či sadou nožov. Čo by ste povedali na zábavné kuchynské pomôcky? Soľničky, koreničky, rôzne kuchynské náradie?

V súčasných moderných kuchyniach často nájdeme aj televízor či dokonca hraciu konzolu. Ideálne pre spoločenské aktivity s rodinou a priateľmi.

 

temponabytok zena v ruzovej kuchyni

 

Staňte sa bezstarostným hostiteľom a kuchárom

Zmena myslenia zahŕňa aj zmenu nášho pohľadu na stravovanie. Naučme sa variť zdravé jedlá, pripravovať chutné ovocné či zeleninové smoothie, nebojme sa experimentovať. V našej modernej kuchyni by nemali chýbať špičkové kuchynské spotrebiče. Kuchynské roboty, mixéry ale aj sada kvalitných hrncov.

 

temponabytok roboty kante

Kuchynské roboty Kante

Urobte si z varenia zábavu. Zapojte do prípravy jedál aj svoje deti. Nebojte sa zašpiniť. Chvíle strávené s rodinou za to jednoducho stoja. Otvorte sa zmenám a nechajte svoju kreativitu explodovať.

Viac informácií: www.temponabytok.sk