tescoma hrnce sadaVybrať si ten správny riad alebo hrniec do našej kuchyne je dôležité nielen pre samotnú prípravu jedál, ale aj pre komfort a pohodlie kuchára i výslednú chuť jedla. Sortiment hrncov, pokrievok a riadových súprav je široký. Podľa čoho si teda vybrať ten správny a naše potreby spĺňajúci riad?

Pri výbere a nákupe sa treba zamerať na vlastnosti, ktoré je pri výbere riadu nevyhnutné brať do úvahy. Každý materiál má svoje plusy a mínusy, výhodou bývajú riady kombinované z viacerých materiálov.

tescoma sada

 

- Trvanlivosť - Niektoré typy riadu si zachovajú svoj dobrý vzhľad a vydržia dlhšie ako iné. Nehrdzavejúca oceľ je v tomto ohľade považovaná za jednu z najlepších.

- Údržba – Aby vaše hrnce vyzerali čo najdlhšie dobre, budete musieť zvážiť množstvo údržby potrebnej na zachovanie perfektného vzhľadu hrncov. Vo všeobecnosti je náročnejšia údržba medených a liatinových riadov, zatiaľ čo nehrdzavejúca oceľ sa udržuje jednoducho a s menšou náročnosťou.

- Tepelná vodivosť - Niektoré kovy sú lepšie tepelné vodiče ako iné. Obzvlášť dobrý tepelný vodič je meď, medzi horšie tepelné vodiče patrí napríklad nehrdzavejúca oceľ. Neznamená to však menšiu kvalitu jednotlivých materiálov, znamená to skôr informáciu pre kuchára, ako jedlá v konkrétnych typoch hrncov pripravovať. Tepelná vodivosť znamená rovnomerné rozloženie tepla pri príprave jedla a s tým súvisiacu reakciu potravín na zmenu teploty pripravovaných pokrmov.

- Cena - Suma, ktorú zaplatíte za riad, je s veľkou pravdepodobnosťou ďalším kľúčovým faktorom pri výbere riadu. Tu si treba jednoducho stanoviť strop a v rámci neho kúpiť to najlepšie z ponuky.

Spoločnosť Tescoma na náš trh prináša kvalitné hrnce, ktoré sa vyznačujú dlhou životnosťou, top materiálmi a samozrejme aj dizajnovým spracovaním. V ponuke sú línie hrncov GrandCHEF, SmartCOVER, VISION a ďalšie, ktoré uspokoja potreby aj tých všetkých kuchárov a gazdiniek.

 

tescoma hrnce

 

Tým, ktorí sa počas roka stravujú v práci, škole alebo mimo domov stačí na prípravu jedál pár kusov kvalitných hrncov. Potom sú však mamičky na materskej, profesionálni kuchári, ale aj ľudia, ktorí si svoje jedlo pripravujú radšej doma. V tom prípade už je na mieste uvažovať o sade hrncov, ktorá nám umožní pripravovať viacero pokrmov naraz a vybrať si pre konkrétne jedlo ideálneho pomocníka. V Tescome nájdete hrnce vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vybavené extra silným sendvičovým dnom a ergonomickými úchytmi. Hrnce Tescoma sú vhodné pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické aj indukčné. Väčšina hrncov je vhodná aj do umývačky.

tescoma pokrievka

K hrncu patrí pokrievka na hrniec takmer nerozlučne. V prípade, že potrebujete pokrievky na hrnce, hlboké panvice alebo kastróly, v sortimente TESCOMA si určite vyberiete. Nájdete tu nerezové pokrievky, úchytky k pokrievkam aj pokrievky zo žiaruvzdorného skla z radov HOME PROFI, UNICOVER, GrandCHEF a ďalších!

Viac informácií: www.eshop.tescoma.sk