electrolux rura pecenie uvod

Vôňa vianočného pečenia prinesie do každej domácnosti nefalšovanú vianočnú atmosféru. Aby vaše dokonalé medovníčky a krásne tvarované orechové rožky neboli len otázkou náhody, je tu parná rúra od Electroluxu. A aby ste aj vy mali pohodu po ich upečení, pomôžu vám ďalší dvaja pomocníci.

 

electrolux rura pecenie

 

V parnej rúre EOC6H71X SteamCrisp upečiete koláčiky jeden ako druhý, navrchu chutne chrumkavé a vnútri nadýchané ako obláčik. Postará sa o to kombinácia pary a tradičného ohrevu. A ak si nie ste istí správnou teplotou, rúra to spraví za vás. Jej ovládanie je jednoduché a zrozumiteľné, prácu vám ešte uľahčí aj časovač s LED displejom, ktorý navrhne ideálnu teplotu podľa vami vybranej funkcie pečenia. Ani s umývaním rúry nie je žiaden problém. Funkcia AquaClean využíva silu vodnej pary, ktorá uvoľní mastnotu a prípadné zvyšky. Vy už len rúru utriete handričkou.

 

Aby chrbát nebolel

Po pečení stačí už len poukladať misy, stierky, formičky a pekáče do umývačky. Aj tie najväčšie misy sa pohodlne vojdú do umývačiek Electrolux ComfortLift® SENSE. Dolný kôš na riad sa dá zdvihnúť v troch úrovniach, takže sa nemusíte zbytočne zohýbať. Priestranná príborová zásuvka sa dá v prípade potreby tiež vybrať, čím sa priestor umývačky zväčší a pohodlne sa do nej vojde aj veľký plech na pečenie. Funkcia QuickSelect uľahčuje nastavenie programu. Pred zapnutím umývania si môžete nastaviť čas, kedy chcete mať riady umyté a umývačka vám automaticky ponúkne najrýchlejší a najúspornejší program.

 

electrolux umyvacka velka kuchyna



Rýchlo vypraté, rýchlo suché

Zabudli sme ešte na špinavé zástery a utierky! Šup s nimi do práčky so sušičkou PerfectCare 800 so systémom DualCare, ktorý automaticky upraví cykly podľa druhu a hmotnosti bielizne! Nenastavuje pritom iba množstvo vody a čas, ale aj pohyby bubna, aby bola bielizeň šetrne a pritom dokonale čistá a suchá. Aby boli tkaniny dokonale čisté, systém UltraCare premieša prací prostriedok a aviváž s vodou ešte skôr, ako sa dostane do bubna. Maličkosť, ale veľmi účinná. A ak potrebujete mať rýchlo k dispozícii čistú bielizeň, extrémne rýchly 60-minútový program ju vyperie a vysuší za jedinú hodinu.

 

electrolux pracka kupelna

 

Viac informácií na: www.electrolux.sk