H9109 001Montérky. Súčasť pracovnej výstroje v mnohých pracovných odvetviach, bez ktorej sa len veľmi ťažko zaobídete. Pracovné montérky sú základným odevom každého poriadneho pracanta, ktoré vám spoľahlivo zabezpečia potrebnú ochranu a pomôžu pri vykonávaní práce v rôznych odvetviach.  V našej ponuke nájdete kvalitné montérky s prepracovaným strihom, ktoré sa stanú vašimi vernými spoločníkmi, či ich využijete na práce v dielni, na stavbe alebo v záhrade.

V našej pestrej ponuke nájdete montérky v rôznych veľkostiach a štýloch. Modely montérok sú nielen kvalitné, prepracované a profesionálne, ale taktiež sú vyrábané z najodolnejších materiálov, aby spĺňali požiadavky a potreby z rôznych pracovných sfér. Pevný materiál chráni pokožku pred znečistením, zranením alebo pred vplyvom nepriaznivého počasia. Materiál, z ktorých sú montérky vyrábané disponujú vysokou odolnosťou voči mechanickému poškodeniu a oderu. Výhodou montérok z nášho sortimentu je, že sú vybavené dostatkom praktických vreciek, ktoré sa vám určite zídu.

H6499 001

Vyberte si z nášho kvalitného sortimentu montérok a pracujte v kvalitnom a zároveň pohodlnom oblečení. U nás si prídu na svoje nielen chlapi, ale taktiež v našej ponuke nájdete aj dámske montérky a blúzy. Výber je len a len na vás, či už uprednostníte montérky bez trakov, montérky s trakmi alebo montérkové komplety, blúzy alebo iné.

H9606 001

zdroj foto: Ardon