clara bizu xs doplnky moda dizajn styl toptrendy

 

Vittorio Ceccarini založil v roku 2007 značku šperkov Clara Stones, aby tým nadviazal na starodávnu rodinnú tradíciu, keďže jeho rodina bola známa výrobou šperkov. Neskôr Clara Stones otvorila svoju dielňu červených koralov v Dubrovníku.  Kolekcia zahŕňa nádherné kúsky pre ženy v podobe  korálových náramkov, náušníc, príveskov a prsteňov. Značka  je jedinečná tým,  že používa iba kvalitné prírodné materiály a drahé kovy.

 

Clara Stones nedávno predstavila  aj novú  kampaň „Banquet de curiosités“, ktorú vytvoril slávny chorvátsky módny fotograf M. Šarić. Nová kampaň ponúka výber bohatých a luxusných jedinečných náhrdelníkov,  náušníc a umeleckých predmetov z kolekcií Clara Stones. Šarić sa  v nich  hrá so svetlom a kompozíciou, aby vytvoril dokonalé výtvory.

 

clara bizu toptrendy

 

 

Vittorio Ceccarini vo svojich fascinujúcich  šperkoch využíva obľúbené jadranské kamene vo všetkých organických tvaroch a červených odtieňoch s korálkami Sciacca, oranžovými odtieňmi červených koralov a perál. Každý  šperk je starostlivo ručne spracovaný a postavený vyrobený z  Clara Stones s 18kt zlatom. Inšpirovaný je talianskym dedičstvom a chorvátskou tradíciou. Vittorio navrhuje estetické šperky  vysokej kvality. 

 

clarastores toptredy

 

 

Takisto Clara Stones predstavuje aj vulkanickú koncepciu, Volcano, ktorá je inšpirovaná mýtom rímskeho boha Vulkána, t.j. poukazuje na  tvorivé a deštruktívne sily. Organické prívesky, náhrdelníky, prstene, náramky sú súčasťou tejto kolekcie.

 

 

jewelery clara toptrendy

 

 

Každý šperk je jedinečný a ručne vyrobený v Chorvátsku a Taliansku s použitím starostlivo vybraných materiálov.  Clara Stones odráža veľmi senzitívny prístup k technikám dizajnu  a  tiež rešpektuje  dedičstvo, umenie a prírodu. Preto, ak budete na dovolenke v Dúbrovníku neváhajte sa zastaviť v dielni a pokochať sa jedinečnou krásou týchto nádherných predmetov.