plazove saty plavky oblecenie moda lifestyle toptrendy

 

Možno, že letná dovolenka, kedy je všade plno turistov, nie je nič pre vás a za slniečkom do teplých končín oveľa radšej vyrazíte skôr na jeseň. Ako sa ale na jesenný zájazd k moru pripraviť? Nič nezanedbajte a urobte si radosť elegantnou plážovou tunikou alebo novými plavkami. Čo si určite vziať so sebou?

 

Ku každej dovolenke patrí kúpa nových doplnkov. Vďaka novým plavkám budete mať istotu, že vám to pri mori pristane a možno tak získate motiváciu, prečo si ísť zaplávať na bazén aj cez rok. Obstaranie letných kúskov mimo sezónu vás navyše príde ďaleko lacnejšie.

 

 

plazove saty styl moda lifestyle plavky toptrendy

 

Plavky v jesenných farbách

Síce sa mierite zahriať do tropických končín, pretože chcete uniknúť pred chladným septembrovým počasím, ale nič nebráni tomu, aby ste zvolila veselý jesenné štýl. Jednodielne plavky aj bikiny v jasných jesenných farbách zaobstaráte ľahko. V horčičnej žltej, zelenej aj žiarivo oranžovej– ponuka je široká.

Jednodielne plavky voľte v prípade, že sa snažíte zamaskovať nedokonalosti – ovisnuté bruško alebo jazvu. Pristane všetkým typom postáv a vďaka šnurovaniu alebo bohatému riaseniu môžete krásne zdôrazniť plný výstrih a podčiarknuť ženský tvar postavy. Môžete ich kombinovať s šortkami, pareo šatkou alebo šatmi.

S bikinami sa stretávame asi častejšie – v trojuholníkovom strihu, strihu bandeau aj s kosticami. Nekupujte si ich, ak sa v nich necítite pohodlne. A keď už sa pre nich rozhodnete, noste je sebavedome.

Ak sa vám jednodielne plavky zdajú príliš usadlé a bikiny zase príliš odhalené, môžete zvoliť kompromis v podobe monokín. Zozadu vyzerajú ako bikiny a vpredu vrch so spodným dielom spája pruh látky. Niektoré modely môžu byť odvážnejšie, iné sú veľmi decentné. Bez problému zoženiete taký, ktorý bude presne zodpovedať vašim predstavám.

 

 

plazove saty styl moda lifestyle toptrendy

 

V ktorých plavkách budete štíhlejšia?

Nejde ani tak o konkrétny typ plaviek ako skôr o vhodnú kombináciu. Jednodielne plavky s opaskom alebo farebným pruhom v páse vás opticky zoštíhlia. Rovnakú službu vám preukážu tiež zvislé pruhy látky na bokoch. V prípade dvojitých plaviek zase vyberajte nohavičky s vyšším pásom.

 

 

Nezabudnite na plážové oblečenie

Plážové šaty, tuniky, šortky, overaly, topyaj tričká – všetky skvele vyzerajú a dobre vám poslúžia. Večer do reštaurácie si oblečte voľné plážové šaty, ktoré sú vzdušné a pohodlné, na hru plážového volejbalu vyrazte v šortkách a tope alebo overalu a na cestu na pláž vám stačí len šatka okolo pása, ktorý ležérne prehodíte cez plavky. Alebo – ak chcete model, v ktorom sa môžete vydať do reštaurácie aj do vody, tak si rovno kúpte plavkové šaty.