hodinky uvod s definitiva

 

V dnešnej technickej dobe smartfónov a iných vymožeností nie je problém zistiť koľko je hodín. Z minulosti známa veta: "Prosím Vás, neviete koľko je hodín?", s ktorou sme sa na ulici bežne stretávali, zostáva pre dnešnú generáciu neznámou. Avšak trend nosenia klasických ručičkových hodiniek neupadol úplne do zabudnutia a vracia sa nám späť v novom tzv. "drevenom" šate.

 

hodinky nova 1

 

Originálne, trendové a dizajnové náramkové hodinky z dreva sú nielen ukazovateľom času ale najmä štýlovým a módnym doplnkom. Drevené hodinky sú obľúbené nielen u mladých ľudí, ale oslovujú všetky vekové kategórie mužov aj žien. Spojením originálneho dizajnu a rôznorodosti materiálu, ktorým je drevo, je každý jeden kúsok iný a jedinečný. 

 

hodinky nova 2

 

Vďaka úžasným vlastnostiam dreva, akými sú ľahkosť a príjemný pocit na dotyk, si ich zamilujete a stanú sa vašou každodennou súčasťou. A tak môžeme kúsok prírody vždy nosiť so sebou. Výroba drevených hodiniek je k prírode šetrná a dokonca menej zaťažujúca našu planétu ako výroba hodiniek z iných materiálov. Pre výrobu drevených hodiniek postačujú aj menšie časti dreva, ktoré sa získavajú z tzv. odpadového materiálu, ktoré bolo prioritne použité napríklad pri výrobe nábytku.

 

hodinky drevene 3

 

Pri výbere drevených hodiniek máte možnosť voľby z rôznych druhov a kombinácií dreva, napríklad ebenového, javorového, santalovéhé, zebrového či bambusového. Nájdete ich v kombinácii aj s inými obľúbenými materiálmi ako je koža, silikón, oceľ a podobne.

Drevené hodinky sú vyrábané s pohonom na batériu, a taktiež mechanické s automatickým naťahovaním. Určené sú pre mužov, ženy i páry a na každú príležitosť. Ak hľadáte originálny darček, drevené hodinky budú tým pravým prekvapením na rôzne príležitosti, napríklad ako svadobný dar pre pár, Valentínske prekvapenie, výročie, narodeniny, birmovka i Vianoce. Pridaním vlastného motívu gravírovania sa hodinky stávajú jedinečným darčekom s osobitným významom a nezabudnuteľnou spomienkou.

 

hodinky drevene 4

 

Viac informácií a širokú ponuku drevených hodiniek s možnosťou gravírovania nájdete na www.vini.sk