rieker dámska móda jarne trendy obuv xs

 

Už nie je na čo čakať. Jarné a letné trendy už úplne ovládli obchody, takže smelo zahájte prípravu na obnovu šatníka aj topánkovníka na novú sezónu. Viete, aká obuv je v móde túto sezónu?

 

rieker dámska móda jarne trendy obuv

 

Sezóna je pestrá

Ako môžete vidieť v obchodoch, jarné trendy sú naozaj pestré, najmä čo sa týka zdobenia. Topánky sú dekorované brošňami, mašľami, perličkami i výšivkami. Okrem obuvi v klasickej čiernej a bielej farbe sa v kolekciách objavili aj kúsky v pastelových i metalických tónoch, v námorníckej kombinácii, ale aj extravagantnejšie modely v sýtej červenej. Na svoje si túto sezónu prídu milovníčky koženej obuvi, vysoký opätkov, ale aj ženy uprednostňujúce športový vzhľad. K novým trendom patria topánky na širšom opätku, no nechýbajú ani ihličkové opätky či nestarnúce espadrilky.

 

 

 

Jemné pastelové tóny od ružovej až po modrú, sýtočervená, kvetiny, zvieracie motívy i geometrické vzory.

 

 

 

Pohodlne aj športovo

Môžete siahnuť aj po teniskách, ktorých ponuka je skutočne rozmanitá. Či už sa vám viac páči retro, futuristické prevedenie, športové kúsky alebo dokonca aj elegantne pôsobiace tenisky, určite si prídete na svoje. Napríklad športové topánky Rieker si pokojne môžete obuť na športovanie, ale aj na spoločenskú udalosť. Obľúbené sú aj nazúvacie či šnurovacie topánky. A už je len na vás, či zvolíte klasické balerínky, ležérne nazúvacie topánky, mokasíny alebo elegantné poltopánky.

 

 

 

 Žensky a sebavedome budete pôsobiť v lodičkách na ihlách aj širších opätkoch.

 

 

 

Jar je o ženskosti

Jemné pastelové tóny od ružovej až po modrú, sýtočervená, kvetiny, zvieracie motívy i geometrické vzory. Nesmie však chýbať ani klasika v čiernej a hnedej. Bez ohľadu na to, po ktorom motíve siahnete, všetky dokonale doladia váš outfit. Žensky a sebavedome budete pôsobiť v lodičkách na ihlách aj širších opätkoch. Pre nežnejšie duše sú to zase perlišky, mašličky, výšivky i šnurovanie. Ozdobné detaily nájdete na rôzny typoch obuvi. Ak dávate prednosť jednoduchosti, nájdete aj minimálne zdobené kúsky.

 

LANDING 3 SK retina