kimbino detske oblecenie deti toptrendy

 

 

Deti rastú ako z vody a to, čo im je dobré teraz im o mesiac nemusí sadnúť. Vieme, že nové oblečenie nestojí málo, a preto nás zaujímalo, kde možno nakúpiť výhodne, šik a čo aktuálne ponúkajú odevné diskonty.

 

Malé deti sa každú chvíľu zašpinia, preto je dobré mať pre ne z každého druhu oblečenia viacero kúskov. Či sú to nohavice, sukňa, tričko alebo svetrík, nikdy ich nie je dosť, a to obzvlášť u tých najmladších. Najvďačnejšími odevmi sú veci z bavlny, ktorá je príjemná na dotyk a dobre saje pot. Oblečenie z tohto materiálu je najvhodnejšie aj pre bábätká a batoľatá, ktorých pokožka je citlivejšia ako pokožka starších detí. Širokú ponuku bavlnených odevov pre najmenších za nízke ceny nájdete napríklad v diskonte Pepco.

 

detské oblečenie deti kimbino toptrendy

 

Mamičky starších detí, ako aj adolescenti, ocenia kvalitu rifľoviny. Tento pevný a odolný materiál vydrží značnú záťaž, a je preto vďačný do škôlky, školy aj na ihrisko. Vďaka farebným variantom sa dá nosiť na bežné aj špeciálne príležitosti. Sukňu či nohavice z rifľoviny má snáď v skrini každá slečna. V letáku Takko majú vždy bohatý výber oblečenia z tohto materiálu nie len pre dievčatá, ale aj pre chlapcov.

 

Ďalším diskontom so širokou ponukou oblečenia je Kik. Tento nemecký reťazec neponúka len oblečenie bežných veľkostí, ale nájdete tu aj množstvo oblečenia vo veľkostiach väčších ako XL. Topy, tričká s dlhým rukávom, kardigány, šatky, ba aj jarné bundy, to všetko je v aktuálnej ponuke. Okrem oblečenia tu nájdete aj kabelky, ruksaky a rôzne doplnky.

 

Ak chcete seba a svoje deti pripraviť na jar, zalistujte si v aktuálnych letákoch. V ponuke nájdete nové kolekcie aj pre najmenších drobcov. S príchodom jari nájdete vo vybraných predajniach aj rôzne farebné dekorácie pre zútulnenie domova.

 

Všetky ponuky z diskontov sú za priaznivé ceny, aby boli dostupné pre každého. Stačí všetko správne skombinovať a váš šatník bude na jar pripravený.

 

basic company logo full colored version 240x45