oblecte sa v zime spravne zena sal zimna ysezona kabat bicykel v meste toptrendy

 

 

S príchodom zimy a klesajúcimi teplotami postupne meníme aj náš šatník. Chladnejšie dni si pýtajú hrubšie oblečenie. Úplety, vlna a bavlna určite nesmú chýbať v zimnom šatníku. Pred tým, ako vkročíte do obchodu, prečítajte si, čo pri výbere oblečenia na zimu nezanedbať.

 

oblecte sa v zimre spravne kabat bicyklovanie v meste zimna sezona co si obliect tuto sezonu topfashion toptrendy

 

 

 

Tipy do chladného počasia

  • Bez kvalitného kabáta, parky či bundy to nepôjde. Všeobecné pravidlo pri výbere je – čím hrubší kabát, tým lepšie sa budeme cítiť a zima nás nedostane.

 

  • Dobré topánky sú základ. Tie zimné by mali určite obsahovať vlnenú alebo syntetickú vložku. Či už to budú vysoké čižmy alebo nízke kozačky. Nohy majme vždy v teple.

 

  • Zabaľte nohy do zimných ponožiek. Nie je nad staré dobré. Ak patríte k zimomravým typom, môžete vrstviť aj ponožky a ako základ si dajte kvalitné bavlnené.

 

  • Dajte si viac vrstiev oblečenia. Najlepšie je niekoľko tenších a teplejších vrstiev. Úplety sú výbornou voľbou. Sú elastické a príjemné na tele. To vám zaručí udržanie tepla a ak sa teploty vyšplhajú vyššie, jednoducho niektorú vrstvu odložíte. Vrstvenie oblečenia je zároveň aktuálny trend.

 

  • Plánujte svoj deň a prispôsobte oblečenie činnostiam, ktoré budete vykonávať. Na celodenný pobyt vonku je treba sa obliecť inak ako na krátku prechádzku.

 

  • Nezabúdajme na základné vrstvy oblečenia. Funkčné termoprádlo teraz dostanete v každom športovom obchode.

 

  • Hoci to, že nám najviac tepla odchádza cez hlavu, je len mýtus, nie je na škodu v chladnom počasí nosiť čiapku.

 

 

Nenašli ste čo ste hľadali?

Určite ste zažili situáciu, kedy ste stáli v kabínke a nič vám nesedelo. Zvážili ste už možnosť obrátiť sa na šikovnú krajčírku? Bavlnené látky metráž nájdete v nespočetnom množstve vzorov, farieb a šikovné krajčírske ruky vám ušijú kúsky, ktoré budú jedinečné. S originálnym svetrom alebo nohavicami budú aj sychravé dni omnoho krajšie