manstyle sako hodinky farebne akcenty

Mnoho mužov sa o pánske módne trendy príliš nezaujíma a možno k tejto skupine patríte aj vy. Po prečítaní pár riadkov však zistíte, že tohtoročné trendy už s vysokou pravdepodobnosťou máte vo svojom šatníku. Ako je to možné? Jednoducho, ide totiž o pomerne nadčasové kúsky.

 

Farebné ladenie

Čo sa týka módy, tak rok 2021 rozhodne patrí farbám. Pokojne vyskúšajte rôzne farebné kombinácie, určite sa ich nebojte. Na výslnie sa dostávajú aj výrazné farby, ako je napríklad oranžová, žltá či červená. Ak chcete byť in, vyberajte si zaujímavé vzory. Vhodné sú aj napríklad farebné bundy, trička, košele či mikiny.

 

HODINKY KTORÉ SI ZAMILUJETE NAJDETE TU.

 

manstyle sako hodinky farebne akcenty

 

 

 

 

Mikiny

Jedným z trendov roka 2018 sú mikiny. Najviac sa nosia tie s vypraným vzhľadom a v základných farbách, ako je čierna, šedá ale aj horčicová, khaki či námornícka modrá. Pritom nezáleží na tom, aký typ mikiny si vyberiete. Nosia sa tak s kapucňou, ako aj bez nej, s okrúhly výstrihom i golierom.

 

 

Džínsovina

Džínsovina nikdy nestratí vo svete módy svoje miesto. Voľné džínsové pánske nohavice alebo džínsovú bundu má v skrini takmer každý. Teraz nastal čas ich vytiahnuť. K rifliam voľte moderné tričká a košele.

 

manstyle kabát džínsovina

 

 

Pánske nohavice

Čo sa týka nohavíc, pokojne môžete zabudnúť na slim fit či cigaretový strih. Pohodlným trendom sa stali pánske nohavice s voľným strihom. Comeback hlásia dokonca aj tzv. kapsáče.

 

manstyle relaxed tailoring volny strih nohavic

 

Bizarné módne novinky

Nielen v prípade ženských modelov je možné uletieť. Módni návrhári priniesli pre mužov kúsok, ktorý zatiaľ nosili len ženy - overal. Na mólach predviedli značky ako Ralph Lauren či Prada pohodlné pánske overaly z príjemného materiálu a s voľným strihom. Taktiež pri športovej elegancii už nemusíte nosiť len bežné sako športového strihu s džínsami. Originálnu kombináciu tvorí aj parka z kvalitného materiálu s elegantnými nohavicami.

 

 

manstyle parka suit elegantne sako a perovana bunda