schwarzkopf xs bayalage moda styl toptrendy

 

Každá žena túži mať svieži a moderný účes. Cenami ovenčený kaderník a expert na vlasy, Jack Howard, vie ako na to – požiadajte svojho kaderníka o balayage štýl.

 

Blond vlasy neustále bojujú o to, aby vyzerali rozjasnene a sviežo, pretože musia potláčať každodenné negatívne vplyvy vonkajšieho prostredia, ako je voda alebo znečistenie. Globálny BLONDME Ambasádor a cenami ovenčený balayage expert, Jack Howard, zdieľa svoju vášeň pre krásne vlasy: „Balayage štýl je svieži moderný a super sexi. Ide o totálne aktuálny trend. Použitím zosvetľovača BLONDME Clay Lightener dodáme vlasom šmrnc a potrebnú hĺbku.“

schwarzkopf vlasy xl

Prémiový zosvetľovač BLONDME CLAY LIGHTENER od Schwarzkopf Professional s integrovanou Bond Enforcing technológiou a ľahko použiteľnou konzistenciou je ideálny na dosiahnutie presných zosvetľujúcich výsledkov. Váš kaderník ním ľahko vytvorí moderný, prirodzene vyzerajúci blond vzhľad jedinečnou technikou voľnej ruky!

Prémiová receptúra sa pri aplikácii transformuje z mäkkej do tuhej konzistencie a vytvorí vonkajšiu vrstvu, ktorá umožní, aby zostal zosvetľovač vo vnútri vlhký a uvoľnil tak svoju kompletnú zosvetľujúcu silu. Zosvetľovač, ktorý nájdete výhradne v kaderníckych salónoch, je vhodný pre základy hĺbky 3 až 8. Aplikuje sa na suché vlasy, pričom rovnomerné rozloženie a dostatočné množstvo produktu zaistia ten najlepší výsledok. Po aplikácii je vhodné vlasy umyť BLONDME Bonding šampónom a ošetriť kondicionérom a maskou.

schwarzkopf vlasy 2

 

 

BLONDME CLAY LIGHTENER zosvetľuje až o 7 úrovní vďaka integrovanej Bond Enforcing technológii a umožňuje dosiahnutie jedinečnej presnosti. Dokonalé žiarivé a sexi vlasy v trendy balayage štýle žiadajte u svojho kaderníka!

 

Podrobnosti o BLONDME produktoch, ikonických štýloch, vzdelávaní a návodných tutoriáloch môžete nájsť na webových stránkach Schwarzkopf Professional: www.schwarzkopfpro.com a na digitálnych kanáloch vrátane interaktívnej aplikácie House of Color App.

 

Nezabudnite sledovať @schwarzkopfpro a #BLONDME hashtag na sociálnych médiách na získanie info o najnovších novinkách.