vintage nábytokVintage štýl je stále obľúbený a výnimkou nie je ani nábytok. Napriek tomu, že ide o nové kúsky, dýcha z nich minulosť a do domácnosti prinesú nezameniteľnú atmosféru, ktorú vám bude nejedna návšteva závidieť. Ešte lepšou správou ale je, že na to, aby ste si ale mohli zaobstarať takýto štýlový vintage nábytok a tešiť sa z jeho krásy a pohodlia zároveň, nemusíte behať po obchod.

Všetko sa dá vybaviť z domu, vďaka čomu sa vyhnete nielen predvianočnému zhonu.

Prečo práve vintage nábytok?

Nie ste fanúšikom moderného alebo minimalistického nábytku, ale oceňujete skôr čaro minulosti? V takom prípade vás určite zaujal vintage nábytok, pre ktorý je typický tak trochu opotrebovaný vzhľad. Vintage nábytok Estila má štýlovú patinu a je vyrábaný aj z mahagónového a mindi dreva, ktoré vytvorí útulnú atmosféru. Drevo sa kombinuje aj so sklom alebo kovom a hodí sa do každej miestnosti.

Nábytok môže mať rôzne farby, vyrezávané ornamenty či iné zdobenie, takže sa ním rovnako dobre zariaďuje obývačka, spálňa aj detská izba. Vintage nábytok je nadčasový a nepodlieha módnym trendom, takže kvalitný a trvácny nábytok bude výbornou investíciou na dlhý čas. Navyše je ideálny pre každého, kto má rád sofistikovaný a romantický dizajn.

Vyberte si nový nábytok z pohodlia domova

Ponuka internetových obchodov s nábytkom je skutočne široká, neraz o poznanie širšia ako ponuka v kamenných predajniach. Vďaka tomu si môžete nájsť nábytok podľa svojich predstáv z pohodlia domova. Okrem toho že si vytipované kúsky môžete porovnať a v pokoji sa rozhodnúť, ktorý z nich si objednáte, máte možnosť premerať si priestor a uistiť sa, že sa k vám konferenčný stolík, posteľ či komoda bez problémov zmestia.

V e-shope Estila.sk na vás čaká aj vintage nábytok, ktorý bude doručený priamo k vám domov. Pri každom produkte je uvedená dostupnosť, takže budete vedieť, kedy môžete nábytok očakávať. Objednať si môžete aj dopravu s vynesením, takže vám pri doručení a položení nábytku vo vami určenej miestnosti pomôže prepravca. Tak si to overte a domov s vintage nábytkom jednoducho rozžiarte.

Zdroj obrázka: Zastolskiy Victor/Shutterstock.com