gumideck 1

Prečo si vybrať drevené exteriérové dosky s klik systémom? Ak hľadáte ideálny systém v podobe pravého, voňavého dreva z termojaseňa, predstavujeme vám podlahu pre balkóny, terasy, penzióny a hotely. Vyskladajte si vlastný vzor, bez pílenia, odpadu a ušetrite. Ako? Zoznámte sa s inovatívnou podlahou Gumideck, ktorá ušetrí váš čas a peniaze.

Odlíšte sa od ostatných a vyskladajte si podlahu s vlastným vzorom

Gumideck dosky oslovia každého, kto zatúžil po zmene a skrášlení exteriéru. Nielenže pravé drevo krásne prevonia celý priestor, ale dodá mu dizajn a štýl, ktorý si zvolíte vy sami. Rôzne dĺžky dosiek zaručujú možnosť kombinácie vzorov uloženia. Alfou a omegou celého systému sú gumené konektory, ktoré sú vyrábané z pravej gumy, ktorá sa používa aj v automobilovom priemysle. Podlaha je určená na samomontáž, pokládku zvládnete aj sami podľa jednoduchého návodu a bez potreby použitia nástrojov. Práve jedinečný vzor je príležitosťou, ako sa odlíšiť od susedov. Prečo siahnuť práve po takomto riešení? Dôvodov je hneď niekoľko.

 

gumideck 5

 Foto: Gumideck

Ušetrite a investujte svoje peniaze rozumne

Ak hľadáte ideálne riešenie pre terasy, penzióny alebo hotely, podlaha Gumideck vás určite osloví. Pri bežnej montovanej podlahe musíte platiť aj za metre štvorcové do „rezervy“ a tým stratíte nemalé financie. Práve systém, ktorý poskytuje Gumideck vám umožní si vypočítať podlahu presne na mieru pôdorysu vášho balkóna či terasy. Peniaze ušetríte aj za montáž podlahy, ktorú si dokážete zostaviť aj sami, bez montážneho tímu.

Vyberte si podlahu, ktorú poskladáte za pár hodín bez hluku z pílenia a odpadu

Samotná montáž termojaseňovej podlahy je veľmi jednoduchá. Stačí si ju „naklikať“ bez akýchkoľvek nástrojov alebo pílenia. V šikovnej kalkulačke zadáte rozmery strán, fotografiu plochy pôdorysu a vyberie si vzor uloženia. Tých je hneď niekoľko, keďže jednotlivé dosky sú dostupné v siedmich veľkostiach, a tak je len na fantázii a prianí klienta, ako bude vyzerať výsledný efekt. Špeciálne navrhnutý konektor umožňuje rýchlu a trvalú montáž. Medzi doskami sú minimálne medzery, takže sa nemusíte obávať, žiadne listy zo stromov alebo nečistota sa pod podlahou nebudú usádzať.

 

gumideck 6 gumideck 2

 Foto: Gumideck

Zabudnite na vyblednuté plastové podlahy, vyberte si dizajnové drevo

Mnoho penziónov a hotelov si zvolilo drevoplastovú podlahu, ktorá síce na prvý dojem pôsobí ako bezúdržbová, ale na druhej strane predstavuje mnohé negatíva. Drevoplast rýchlo vybledne, na povrchu vidno každú mastnú škvrnu a počas horúcich dní sa prehrieva. Drevenú podlahu Gumideck si môžete bez obáv užívať aj na boso, dosky sú aj počas leta príjemné na dotyk a počas nepriaznivého počasia sa na nej nepošmyknete, ako na kamenných dlažbách. Gumideck dosky majú na povrchu jemné vrúbky, ktoré zabezpečujú odtekanie vody a chránia pred pošmyknutím. Drevo stačí raz ročne ošetriť olejom na vodnej báze a vaša podlaha bude vyzerať nová, ako v prvý deň montáže.

 

gumideck 7

 Foto: Gumideck

 

Zvoľte si kvalitné drevo z termojaseňa, ktoré je odolné a testované v extrémnych poveternostných podmienkach

 

Podlahu od Gumideck si zvolil aj známy hotel

Za doslova najväčší „showroom,“ kde si môžete pozrieť podlahu naživo, je jeden z najznámejších hotelov v centre Bratislavy. Drevená podlaha dokonale zapadla do prostredia prestížnej hotelovej značky, kde sa uskutočnila montáž veľkej terasy práve pre Radisson Blu Carlton Hotel, ktorý sídli v historickej budove z 13.storočia priamo v centre. Systém GUMI vytvoril pre návštevníkov známeho hotela v centre mesta ideálnu „pôdu pod nohami.“ Objavte toto exkluzívne miesto na stretnutia a vychutnajte si obľúbený nápoj priamo na terase Mirror Coctail Baru.

 


Video: Gumideck

 

Pomer medzi cenou a kvalitou je vynikajúci, za všetko hovoria tisícky realizovaných balkónov a terás po celom Slovensku. GUMI umožňuje montáž na rôzne typy povrchov: od štandardných betónových cez strechy, respektíve balkónové tesnenia z EPDM, až po dlažobný kameň a staré dlaždice. Špeciálne navrhnutý konektor sa postará o to, aby všetko perfektne sedelo. Problémom nie sú ani terasy s hydroizoláciou. Jediné, čo treba urobiť, je použiť kalkulačku na stránkach spoločnosti Gumideck na jednoduchý výpočet všetkého potrebného. Potom stačí pár klikov a nová terasa z prírodného dreva je pripravená na príjemné slnečné popoludnia vo vašom domove, penzióne či hoteli.

 

gumideck 4

 Foto: Martin Mondok

 

S dreveným terasovým systémom GUMI bude montáž rýchla, čistá a svojpomocná a výsledná podlaha kvalitná, štýlová a trvácna.

Technické informácie o podlahe Gumideck

  • Výška podlahy na konektore: 31 mm
  • Šírka dosky: 70 mm

Viac informácií: www.gumideck.sk