drevital okná dvere 2 uvod

 

Spoločnosť Drevital sa výrobe okien venuje už od roku 1997. V silnej konkurencii si vybudovali majitelia firmy dobré meno vďaka kvalitne a precízne prevedenej práci a primeranej cene. Hlavný sortiment spoločnosti tvoria okná a dvere vo viacerých produktových prevedeniach a doplnkové produkty.

 

drevital okná dvere 2

 

Okná a dvere z plastu

Plastové okná a dvere sú investíciou na mnoho rokov. Výmena starých okien pozitívne prispieva k zdravšej klíme v interiéri, zvyšuje komfort bývania a pozitívne pôsobí na energetickú úsporu štandardu bývania. Plast je stabilným materiálom, ktorý odoláva nepriaznivým vplyvom počasia a má kvalitné bezpečnostné prvky. Ide napríklad o mechanizmus, ktorý zablokuje nevhodnú manipuláciu s oknom, klient si sem taktiež môže zvoliť bezpečnostné sklo, kde máme v ponuke 6 komorový systém Salamander Streamline 76 mm a 7 komorový profil Horizont.

Rovnako ako okná, aj plastové dvere spĺňajú vysoké nároky na kvalitu a funkčnosť. Ich výhodou je veľká variabilita. Príslušenstvo k dverám je možné zvoliť si z mnohých tvarov, farieb a typov. Ďalším benefitom plastových dverí a okien je cenová dostupnosť, ľahká opraviteľnosť a údržba a dokonalá zvuková a tepelná izolácia.

 

drevital plastove okna a dvere

 

Drevené okná a dvere

Drevené okná preferujú náročnejší klienti a vyznávači tradičného a ekologického životného štýlu. Drevo je nadčasový materiál a jediná obnoviteľná surovina na výrobu okien a dverí. Na rozdiel od ostatných materiálov má práve drevo neopakovateľnú kresbu a štruktúru. Tá môže jedinečne dotvoriť celkový vzhľad rodinného domu, chaty alebo chalupy. Spoločnosť Drevital ponúka záujemcov drevené eurookná s celoobvodovým kovaním od firmy Siegenia - AUBI modelovou radou Titan AF. V drevených oknách sa odporúča použiť dvoj alebo trojsklo v rôznych hrúbkach.

Drevo, ktoré sa na výrobu okien používa je smrekové, dubové alebo na želanie zákazníka aj exotické drevo meranti. Smrek je mäkký, tvarovo stály a veľmi trvácny. Dub sa vyznačuje extrémnou tvrdosťou, húževnatosťou a schopnosťou odolávať nepriaznivým poveternostným vplyvom. Meranti je polotvrdý materiál, ktorý je tiež tvarovo stály. Treba si však uvedomiť, že drevo je prírodný produkt a jeho zachovanie si vyžaduje špeciálnu starostlivosť a údržbu. Profesionáli zo spoločnosti Drevital dôverujú profesionálom z firmy ADLER, ktorá vyrába také povrchové úpravy na drevo, ktoré zabezpečia krásu a nemennosť dverí i okien počas mnohých rokov.

 

drevital okná dvere 3

 

Drevo-hliníkové okná

Milovníci moderného dizajnu a trendových vychytávok preferujú kombináciu dreva a hliníku. Kombinácia týchto dvoch na prvý pohľad úplne odlišných materiálov sa vo vzájomnej symbióze geniálne dopĺňa. Drevo ako prírodný materiál vytvára pravú domácu atmosféru interiéru a pevný hliník v exteriéri chráni drevo, zabezpečuje jeho dlhú životnosť a pôsobí čisto a moderne.

Drevo-hliníkové okná spĺňajú najprísnejšie technické a estetické požiadavky investorov. Majú širokú škálu farebných a tvarových prevedení a prepracovaný vzhľad.

 

drevital plast   drevital plast maly  drevital ram dalsi  drevital ram dalsi 2jpg


Funkčný a zároveň estetický prvok interiéru, také sú interiérové dvere od spoločnosti Drevital. Podľa aktuálneho zariadenia a návrhu interiéru si môžete vybrať alebo navrhnúť dvere vhodné práve do vášho prostredia. Samozrejmosťou pri spracovaní je dôraz na detaily a dôkladné spracovanie zo starostlivo vybraných materiálov. Zárubne i dvere je možné vyrobiť v atypických rozmeroch a prevedeniach.

Dvere do interiéru

 

drevital na vysku drevo drevital okná dvere 1

 

Neoddeliteľnou súčasťou ponuky sú aj doplnky k dverám a oknám, ako sú parapetné dosky, sieťky proti hmyzu, kľučky a podobne. Čo sa týka času výroby napríklad plastových okien vďaka nadštandardným vzťahom s dodávateľmi dokážu garantovať majitelia spoločnosti Drevital čas výroby na 3 - 5 týždne v závislosti od veľkosti zákazky. Samozrejmosťou ponuky služieb je ich komplexnosť zahŕňajúca poradenstvo, zameranie, výrobu, demontáž súčasných a montáž a servis novo vyrobených produktov.

Viac informácií: www.drevital.sk