sanas kuchyne spalne postel Karin interier 2 uvod

 

Dizajn, funkčnosť, kvalita a výborné úžitkové vlastnosti. To všetko navyše s prívlastkom „Made in Slovakia“. Ak uvažujete nad novou kuchyňou, sedačkou, posteľou či zariadením domácej kancelárie, už viac nemusíte robiť kompromisy medzi kvalitou a vašimi predstavami.

 LOGO SANAS VYROBA

sanas kuchyne spalne postel Karin interier 2

 

Podstatná časť výroby nábytku spoločnosti SANAS, ktorá bola v rokoch 1955-1990 známa pod menom Nový domov, je zameraná na export do krajín Európy aj Severnej Ameriky. Vo svojom portfóliu má široký sortiment nábytkových produktov, počnúc kuchynskými zostavami, sedačkami, kancelárskym nábytkom až po postele, vybavenie spální, komody, stoly a stoličky.

 

sanas kuchyne spalne postel Karin interier 4

 

Vysokú kvalitu výrobkov zaručujú nielen moderné technologické zariadenia a elektronicky riadené stroje, ale aj použitie kvalitných, ekologicky nezávadných materiálov pod dohľadom odborného tímu pracovníkov. Takáto efektivita sa v konečnom dôsledku prejaví aj v lepšej cene pre koncového zákazníka. Pre tých najnáročnejších SANAS poskytuje odborné interiérové a dizajnové poradenstvo s návrhom nábytkových zostáv na mieru. Nábytok je vyrobený presne podľa požiadaviek a predstáv klienta. Okrem zariadenia domácností sa firma podieľa aj na interiéroch bánk, firiem, hotelov, penziónov či reštaurácií.

 

sanas kuchyne spalne postel Karin interier 4

sanas kuchyne spalne postel Karin interier 3

 

Významnú časť výrobného sortimentu firmy tvoria kuchyne. Všetky modely kuchynských liniek a zostáv sa podľa požiadaviek klienta vyrábajú vo vyhotoveniach Basic, Clasic, Perfect a Exclusiv. Najluxusnejšou kategóriou sú kuchynské linky Exclusiv s korpusom z LTD laminovanej drevotriesky a s čelnou plochou z lakovanej alebo dyhovanej MDF dosky. Lakované dvierka si môžete vybrať v modernej matnej úprave alebo v opticky príjemnom a stále obľúbenom lesklom variante.

 

sanas kuchyne spalne postel Karin interier 5

 

Pri montáži, ktorú vykonávajú priamo pracovníci spoločnosti, platí na kuchynskú linku záruka päť rokov, samozrejmosťou je doživotná záruka na kovania.

 

sanas kuchyne spalne postel Karin interier 1

 

Vysokou kvalitou sa vyznačuje aj čalúnený nábytok SANAS, vyrábaný z materiálov od renomovaných dodávateľov. Viac ako 200 látok na výber, v troch cenových kategóriách (medzi ktorými nechýba pravá koža) uspokojí klientov rovnako ako komfortné sedenie, za ktorým sa skrýva kombinácia vlnitých pružín, studenej peny a PUR peny s vysokou hustotou.

Viac informácií: www.sanas.sk