sklo uvod s

V súčasnej architektúre je sklo obľúbeným stavebným a funkčným prvkom v interiéroch aj exteriéroch budov. Je praktické, takmer bezúdržbové, s veľmi dlhou životnosťou.

 

sklo uvod xl

 

 

Sklo pôsobí luxusným dojmom a jeho najväčšia pridaná hodnota je schopnosť prepúšťať svetlo. A to nie je všetko. Pri použití moderných materiálov a technológií môže sklo spĺňať náročné bezpečnostné, akustické a aj dizajnové parametre.

 

sklo 4

 

Už dávno neplatí, že sklo je len číre. Všetky tieto atribúty môže zákazník získať pri použití bezpečnostného laminovaného skla s fóliou Evguard® od nemeckého výrobcu, firmy Folienwerk GmbH.

 

sklo 3

 

Potrebujete zmeniť dynamiku priestoru? Stačí použiť rôzne farby a vložné materiály, ktoré ozvláštnia priestor. Je vašou prioritou súkromie? Ideálne je použitie elektronicky stmievateľných skiel, ktoré vytvoria súkromie v priebehu sekundy, stlačením jedného tlačidla.

 

sklo 2

 

K tomu si prirátajte vysoké bezpečnostné parametre (pasívna aj aktívna bezpečnosť), kvalitnú akustiku, jednoduchú údržbu a vysoko moderný dizajn. Sklu nie je čo vyčítať. Je to materiál, ktorý má svoju budúcnosť. A je len na architektoch a zákazníkoch, aby popustili uzdu svojej fantázii a žiadali od dodávateľov skla inovatívne riešenia.

 

sklo 5

 

Text a foto: DIF, s. r. o.
Viac informácií: www.difsk.sk