blum xs kovania vyklopne a vysuvne systemy interier kuchynska linka toptrendy

 

Firma Blum je známa a oceňovaná ako inovatívny rodinný podnik s medzinárodným zameraním. Tradičný rodinný podnik tretej generácie buduje na dlhodobých vzťahoch - so zákazníkmi, partnermi a zamestnancami.


Nábytkové kovania s inovatívnymi riešeniami na otváranie a zatváranie skriniek sa stáva zážitkom a zvyšuje sa komfort pohybu vo všetkých oblastiach bývania, najmä v kuchyni. Výrobky spoločnosti Blum sú dopĺňané o primerané služby. Objavujte inovatívne kovania pre kuchyne a iné obytné priestory.

 

kovania blum dokonala kuchyna living kitchen 2019 interier toptrendy

 

Dokonalá kuchyňa
Kuchyňa musí byť nielen krásna, ale aj praktická. Dobrá príprava na nákup kuchyne vám pomôže rozhodnúť sa na základe informácií. Takto podporíte kuchynského architekta pri navrhovaní kuchyne podľa vašich predstáv. Dobré pracovné postupy, dostatočný úložný priestor a vysoký komfort pohybu. U firmy Blum to znamená: Workflow, Space a Motion – tri najdôležitejšie znaky praktickej kuchyne. Takto dostanete presne takú kuchyňu, aká vám bude vyhovovať. Dobre navrhnutá kuchyňa vám môže ušetriť naozaj veľa práce. Všetko je totiž práve tam, kde to budete potrebovať a súčasne ľahko dostupné.

 

blum kovanie kuchynska zostava predelovacie prvky organizera dizajn toptrendy

 

 

Optimálne pracovné postupy s 5 zónami 
Dbajte na dostatočne širokú hlavnú pracovnú plochu (min. 900 mm). V ideálnom prípade sa nachádza medzi drezom a varnou doskou. Ušetríte si vzdialenosti i čas. Týchto päť zón (zásoby, ukladanie, umývanie, príprava, varenie – pečenie) je založených na každodenných pracovných postupoch a sú pomôckou pri ich zjednodušovaní. Vyberanie je hračka i pre deti.

 

 

blum kovania kuchynske organizery interier kuchyne toptrendy

 

Nábytok bez úchytiek
Individuálny dizajn sa snúbi s vysokým komfortom pohybu. Pri redukcii dizajnu vstupuje do popredia funkčnosť nábytku. Štyri technológie pohybu pre výklopy, dvere a výsuvy otvárajú nepreberné množstvo možností bezúchytkového nábytku. Nadchnite sa puristickým dizajnom s vysokým komfortom pohybu a objavujte rôzne spôsoby, návrhu, jednoduchej realizácie a vybavte nábytok bez úchytiek vysokým komfortom pohybu. 

 

blum kovania zatvaranie zasuviek plne automatizovane kuchyne toptrendy

 

Praktické riešenia skriniek - funkčné skrinky pre moderné kuchyne
S praktickými skrinkami je práca v kuchyni pohodlnejšia ako kedykoľvek predtým. Využíva sa každé dostupné miesto, až do najvzdialenejšieho kútika. A veci, potrebné pri rovnakých činnostiach sa môžu uložiť spoločne. Vyberte si požadovanú činnosť a nájdete množstvo vhodných riešení pre vašu kuchyňu! Spoločnosť Blum vám taktiež pomôže i pri realizácii iných obytných priestorov, nielen kuchyňa, ale i kúpeľňa, obývacia izba, či iné priestory môžu byť zariadené efektívne, moderne a prakticky. Spoľahnite sa na profesionálov.

 

blum kovania kuchynske organizery rohove interier kuchyne toptrendy

 

Kvalita a inovácia
So systémami výklopov, závesov, výsuvov a štyrmi rôznymi pohybovými technológiami prináša Blum vysoký komfort do všetkých vašich priestorov. Svojich zákazníkov a partnerov tak podporuje komfortnými službami.

 

blum space tower kuchynska zostava dizajn toptrendy

 

Blum v zahraničí
Výrobky a služby firmy Blum sa využívajú na celom svete. Spoločnosť ich prináša ako užívateľom, tak i výrobcom nábytku. Spoločnosť ide s trendom a vždy sa snaží prispôsobiť potrebám svojich zákazníkov. Spoločnosť Blum investovala vysoké investície do výskumu a vývoja, čím sa vždy snažila prispôsobiť špecifickým požiadavkám i v rôznych krajinách. Pre úspech na svetových trhoch bol rozhodujúci otvorený prístup k rôznym mentalitám a s nimi spojenými hodnotovými stupnicami kultúr. Podiel zahraničného obratu je dnes na úrovni 97 %. Spoločnosť dodáva svoje produkty na viac ako 120 trhov celého sveta a pôsobí ako špecialista na kovania z Höchstu v medzinárodnom meradle.

 

blum kovania global player award toptrendy

 

Cena „Global Player Award“ - ocenenie za silné medzinárodné postavenie
Porota v prominentnom obsadení každoročne udeľuje Rakúsku cenu za export Global Player Award, ktorú získala i spoločnosť Blum.

 

 

Blum - Váš spoľahlivý partner do budúcnosti

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová

Foto: Blum

Viac na: www.blum.com.sk