ostrovny digestor znacka SIL FIM model wd 76 i


Bespoke. Štýl, ktorý vyjadruje priestor založený na víziách  dizajnérov, požiadavkách klientov a životnom štýle majiteľov domácností. Všetko v bespoke kuchyniach je vytvorené na mieru. Ako môžu vyzerať kuchyne budúcnosti už dnes, predstavilo interiérové štúdio URGELA v niekoľkých individuálnych projektoch. Ich služby je možné využiť aj u nás

 

Kuchynské zostavy, ktoré ponúka interiérové štúdio URGELA, sú vybavené integrovanými spotrebičmi prémiových svetových značiek; spomeňme Oranier, Max Fire či Sil Fim. Ich nová podoba na seba po novom preberá tvar stropných svietidiel. Dômyselné riešenie sa v prípade modelov stropných digestorov a ostrovných odsávačov pár stretáva s požiadavkami na vysoký výkon pri tichej prevádzke a elegantnom spracovaní, ktoré v nijakom ohľade nepôsobí rušivo. Skôr naopak; stropné digestory sú prakticky neviditeľné a napriek tomu spoľahlivo odvádzajú všetky nežiaduce výpary z varenia, čo je v prípade moderných kuchýň prepojených s obývačkami veľkým plusom. Kuchyňa je vďaka nim atraktívnejšia. Dizajn niektorých digestorov dokonca úzko súvisí s požiadavkami na ultra nízkoenergetické bývanie. 

.

 ostrovny digestor znacky SIL FIM model wd 76 i

 Súčasťou moderných kuchýň sa stávajú moderné ostrovné digestory, ktoré sú umiestňované nad kuchynskými ostrovmi. Model ostrovného digestora WD 76i od Sil Fim predstavuje novú generáciu výkonných kuchynských odsávačov s tichou prevádzkou. 

 

URGELA preto ďalej predstavuje rad integrovaných plazmových odsávačov pár O+F A-Line. Tieto plazmové digestory majú vzhľad výsuvných líšt a pachy odsávajú bez akéhokoľvek hluku. Ich hlavnou výhodou je bezbarierérovosť a dokonalá možnosť prepojenia obývacej časti s kuchynskou. V tomto prepojenom priestore už žiadny spotrebič netvorí rozdeľovaciu hranicu medzi jednotlivými obytnými zónami, práve naopak, podporuje komplexnosť moderných domácností.

 

 

kuchyne na mieru znacky HANAK 2

Kuchyne na mieru značky Hanák dodáva interiérové štúdio URGELA ako autorizovaný predajca. Modely z aktuálnej kolekcie reagujúca na požiadavku na otvorený priestor s plynulým prechodom medzi ostatnými obytnými zónami. 

 

 

Popri plazmových a ostrovných digestoroch dostávajú update aj tradičnejšie modely nástenných digestorov, ktoré po novom disponujú minimalistickým, robustnejším vzhľadom z nerezovej ocele. Práve nerezová oceľ nachádza v supermoderných kuchyniach uplatnenie v rade podôb. Mimoriadne populárne kompaktnejšie modely chladničiek s francúzskymi dverami začínajú nahrádzať preferované americké chladničky, čo je viditeľné napríklad v línii ASCOT či ENFASI od Steel. K individuálnemu dizajnu dopomáha farebná škála povrchových úprav či veľkostná variabilita niektorých modelov. 

 

 

Ako autorizovaný dovozca exkluzívnych kuchýň značky Hanák a nábytku do celého interiéru prináša interiérové štúdio URGELA riešenia na mieru každému zo svojich zákazníkov . A to doslova. Dlhoročné skúsenosti sú zárukou komplexného servisu, poskytovaného odborníkmi, ktorí za sebou majú desiatky kuchynských a interiérových projektov - od prípravy technickej dokumentácie po dodanie a inštaláciu všetkých kuchynských zariadení. Tieto originálne kuchyne sú navrhnuté presne podľa predstáv zákazníka.