anthyllis cista prirodna kozmetika toptrendy ekobyvanie

 

Ponuka „čistej“ kozmetiky sa za posledné roky výrazne rozšírila. Vyhľadávajú ju najmä ľudia, ktorí uprednostňujú zdravý životný štýl, často ide o vegetariánov či vegánov. Uvedomujeme si, aké negatíva prinášajú chemické zloženia v produktoch, ktoré denne používame na tvár a telo. Počet alergikov sa z roka na rok zvyšuje a tým rastie cieľová skupina zákazníkov, ktorí sa zaujímajú o zloženie kozmetických výrobkov. Tak, ako stále viac inklinujeme k zdravej strave a venujeme sa športu, tak aj v oblasti kozmetiky uprednostňujeme prírodné zloženie.

 

 

Anthyllis ponúka produkty, ktoré sa starajú o vlasy,  telo a tiež základnú drogériu pre deti i dospelých. Každý produkt je v niečom výnimočný no ak by sme mali vybrať len jeden produkt bol by to Anthyllis hydratačný pleťový krém. Už od puberty sa objavujú prvé nedokonalosti pleti, ktoré vedia poriadne potrápiť a mnohokrát nás sprevádzajú až do zrelého veku.

 

charles deluvio 538051 unsplash

 

 

 

Najčastejšia chyba, ktorú robíme v starostlivosti o pleť je nedostatočná hydratácia. Šupinky, rôzne nerovnosti sú práve znakom príliš vysušenej pleti. Je potrebné nielen piť odporúčané množstvo tekutín, ale tiež dôkladne sa krémovať, minimálne dva, trikrát denne. Suchá pokožka je mdlá, so sivým nádychom a vytvára predpoklad na tvorbu vrások.

 

 

anthyllis biokozmetika organicka kozmetika pre deti čistiaci gel na tvar organicke pripravky starostlivosť o pleť zdravá pokožka ekobyvanie toptrendy sk

 

 

 

 

Ideálny pomocník je práve Anthyllis hydratačný pleťový krém s výnimočným hydratačným a ukľudňujúcim účinkom, ktorý poskytuje pleti intenzívnu starostlivosť. Je bohatý na Resveratrol, výnimočnú zložku v kozmetickom priemysle, ktorý je 20 násobne silnejší ako vitamín C, 5 násobne silnejší ako betakarotén a má 50 násobne vyšší antioxidačný účinok ako vitamín E. Inými slovami, je to hotová vitamínová bomba. Okrem toho obsahuje zdravé tuky ako skvelén z olivového oleja a bambucké maslo, ktoré je základom kozmetiky, najmä v chladnom období pre jeho vyvážený pomer lipidov a hydratačných zložiek.

 

 

Keď teploty vonku klesnú, mazové žľazy znižujú produkciu lipidov na minimum a látková výmena stagnuje. Preto je vhodná kozmetika s obsahom prírodných tukov a zároveň kombináciou vitamínov A, B, C a E. Bambucké maslo s obsahom vitamínov A, E a F krásne vyživí pleť, má hydratačné a protizápalové vlastnosti. Vitamín F pokožku chráni, má schopnosť pohlcovať ultrafialové žiarenie a tak z časti poslúži aj ako slabší opaľovací krém.

 

 

anthyllis skupinka 6 baby

 

 

Obsahuje aj ďalšie zložky ako Aloe vera a vitamíny A, E a rady B, ktoré udržujú prirodzenú vlhkosť v pleti a stimulujú tvorbu kolagénu. Ibiš lekársky pokožku napína a tým vyhladzuje drobné vrásky, zároveň urýchľuje hojenie zápalov. Nechtík lekársky zabraňuje vysúšaniu a má taktiež hojivé účinky. Napokon táto kozmetika obsahuje extrakt z uhoriek, ktoré netreba nikomu predstavovať. Dokonalo revitalizujú, hydratujú a upokojujú. Pleť zostane po použití krásne zregenerovaná, vyživená a napnutá. Krém sa  rýchlo  vstrebáva a nezanechá mastný film.

 

 

anthyllis biokozmetika organicke kozmeticke pripravky bambucke maslo detske organicka kozmetika rekobyvanie toptrendy sk

 

 

Starostlivosť o pleť začína už jej dôkladným a šetrným čistením - preto v ponuke značky nájdete aj Anthyllis čistiaci gél na tvár s praktickou pumpičkou, ktorý je vďaka svojmu zloženiu na báze čistých prírodných zložiek vhodný aj na čistenie citlivej a pubertálnej pleti.  Gél obsahuje výťažok zo šupiek z červeného hrozna a z čiernych ríbezlí, ktorý zvyšuje antioxidačný účinok prípravku, lieči poškodené tkanivo a  zabraňuje vysúšaniu pleti. Má tiež vysoko regeneračné vlastnosti. Je číri, jemne penivý dokonale vás zbaví nečistôt a pravidelným používaním predídete tvorbe kožných nedokonalostí.

 

 

Talianska biokozmetika Anthyllis obsahuje látky, ktoré sú vypestované podľa prísnych kritérií a pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva. Je kontrolovaná inštitúciou, ktorá udeľuje ochrannú známku- certifikát ICEA a AIAB pre bezpečnú bio organickú kozmetiku. Zloženie našich produktov musí byť minimálne 96 % organické. Certifikát Vegan zase zaručuje, že kozmetika neobsahuje žiadne živočíšne zložky a nebola testovaná na zvieratách.

 

trendy zdravie

 

 

Viac produktov nájdete na stránke www.anthyllisbiokozmetika.sk