nahled1 324 IMG 2158

 

Možno si poviete, že je to klišé, ale „svadba snov“ v prípade Zuzky platí do bodky. Vizuálne aj atmosférou. Česká topmodelka a ambasádorka TOP FASHION Zuzana Stráská sa vydala. Nebola to však taká obyčajná svadba, ale niečo, na čo bude dlho spomínať nielen nevesta so ženíchom, ale aj pozvaní hostia.

 

nahled1 208 E20A5184 1

 

Harmóniu a cit pre estetiku bolo cítiť od najmenších detailov až po styling nevesty. Nehovoriac o mieste s romantickým vidieckym nádychom, kde sa celá svadba konala. S Matyasom ste dlhé roky spolu chodili, pred rokom sa vám narodila dcérka. Kedy padlo rozhodnutie, že sa vezmete?

Ani nevím, kdy padlo rozhodnutí, ale přijde mi to tak správně. Chtěla jsem svatbu až po dítěti. Takové uzavření všeho a už je to „natuti“ - jsme jeden celek. 

 

V akom predstihu si začala svadbu plánovať a čo prvé si riešila?

Svatbu jsme začali řešit relativně pozdě, až v lednu. První jsme řešili místo, kde je volno, kde se nám líbí. Pak následovali šaty.


Povedzme si otvorene, svadba nie je iba radosť ale aj starosť. Aspoň jej plánovanie. Čo ťa stálo najviac energie a nervov?

Celé to vzalo množství času. Vedle práci a dítěti to byla další starost, to přiznávám. Díky koordinátorce Tereze to však šlo hladce.



Mali ste niečo, čo ste si povedali, že na svadbe mať nechcete alebo chcete mať inak?

Pamatuji si pouze jediné, přípitek během obřadu. Ostatní jsme chtěli klasicky. Matyas hlavně chtěl, aby byli na hostině všichni, nejen rodina. Takže bylo usazených sto dvacet lidí.



Mali ste hneď jasno v tom, že chcete vidiecky ladenú svadbu, alebo ste zvažovali aj iný štýl a miesto?

Chtěli jsme statek a stodolu. Nemám ráda žádný hogofogo. Zvláště ne zámečky a růžičky, to nejsem já. Hlavně ať je pohoda. To, že jsme tam měli i dekorace od starých koberců po vintage kufry až po karavan Vivi, to bylo jen takové doplnění. Ale přece jen jedna moje "úchylka", miluji boho styl. Chtěla jsem to jinak, ale zase tak, aby to do sebe zapadalo, aby to spolu harmonizovalo a nebyl to „pel-mel“.

 

O tom, aký typ je Zuzana Stráská, a či si všetko chcela vymyslieť sama alebo to nechala na svadobnú agentúru sa dočítate TU